Farver til en orientalsk soveværelse

June 11

Farver til en orientalsk soveværelse

Når du nyistandsætte dit hjem, ønsker du hvert værelse til afspejler din stil. Dit soveværelse kan være det sted, hvor du ønsker det skal afspejle dig mest. Hvis du er en person, der elsker at rejse til eksotiske steder men søger harmoni og balance, hvor hun er, ville en orientalsk soveværelse være perfekt. Ser til farverne i Kina, Japan, Vietnam og andre asiatiske nationer, når du planlægger dit værelse.

Guld

Guld er en farve, der repræsenterer rigdom og styrke i den kinesiske kultur og kan bruges til vægge og møbler i dit soveværelse. Maleri en accent væg guld kan give dit værelse en elegante og rige look. Guld vaser eller træ dressers og sengelamper med guld håndtag kan tilføje til udseendet.

Rød

I Kina siges den røde farve at afværge onde ånder; nuance er også et symbol på lykke og held. Ligesom guld, rød er en dramatisk farve til en accent væg. For en særlig imponerende udseende, male røde kinesiske symboler på en guld accent væg. Bruge rød i pyntepuder og sengetøj. Røde vil også tilføje element af romantik til dit værelse, da det er den vestlige farve af kærlighed.

Gul

Gul er et symbol på royalty i Vietnam og magten i Kina. I Thailand, en farve fejres hver dag i ugen, og gul er farven for mandag. Vietnamesisk kultur fejrer også gul som farven på transformation eller lykke. Tilføje gule kunst på væggene, og brug en lille lys gul kaste tæppe i nærheden af sengen til at minde dig om at fejre hver dag som du vågner.

Hvid

Hvid er farven af renhed i japanske og kinesiske kulturer, meget som det er i Vesten. Farven bruges også til at foreslå newness, fred, børn og rejser. Male en af dine vægge hvide og hænge billeder af de steder du har rejst. Du kan bruge muren til billeder af dine børn. Omfatte hvide accenter, der er særdeles overdådig og sofistikerede, ligesom en Plys tæppe eller elfenben gardiner med guld trim, til at betyde en ny begyndelse i din frisk redone soveværelse.

Grøn

Harmoni og sundhed er principperne udtrykt i farve grøn i kinesiske husstande. Jade grøn er en vigtig farve i buddhistiske te ritualer og kan være indgået en aftale med hvid, fordi tekopper skal være hvid, ifølge hjemmesiden Mrs Lins køkken. Grønne nuancer fremme velstand og fred, så godt. Tilføje en grøn chaiselong til dit soveværelse, hvor du kan slappe af i slutningen af dagen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com