Farver til kabinet toppe

April 9

Farver til kabinet toppe

Måske har du længe beundret køkkener hvor top skabene er malet eller bejdset en anden farve fra nederste frysere. Men du ved ikke, som farver i din favorit palet at kombinere for at opnå sådanne attraktive resultater. Hvis du gerne vil prøve en dobbelt farveskema til skabene i dit hjem, vil et par enkle retningslinjer hjælpe optrævle mysteriet.

Primære farver

Hvis du elsker lyse farver, kan to af de tre primære farver bruges til din frysere. Bruge den dybere, mørkere farve af to nederste kabinetter til at give dem visuelle vægt. Ren gul eller rød kan være kan bruges til overskabe når kombineret med fyldig, ren blå på de lavere kabinetter. Hvis du foretrækker blå på toppen, skal du bruge en lysere nuance af blå, så din frysere ikke synes topstyret. Undgå at bruge alle tre primære farver på én gang, eller vil medføre en juvenil look.

Analoge farver

Vælg to farver, der er i nærheden af hinanden på farvehjulet til at opnå et harmonisk udseende. Bruge en tonfarve af en af nuancer for de overskabe og en rigere, mere mættede version af den anden for de lavere kabinetter. For eksempel kan en lyseblå kombinere med en dyb blå-grøn. Ligeledes, en bleg gul-grøn fungerer godt med lyse Kelly green. Lys orange vises hjemme over rød-orange, ligesom lavendel over lilla.

Ton- og skyggefarver af en enkelt nuance

Vælg enhver nuance fra en maling fan eller farveprøven display rack. Du vil se farveområde lavet fra at hue ved at tilføje hvid for at oprette nuancer og sort til at oprette nuancer. Kombinere en nuance og en skygge af din foretrukne nuance til en tiltalende kombination på øvre og nedre kabinetter, henholdsvis. En anden mulighed er at bruge den ren hue til de lavere frysere. Hvis du er en fan af pink, bruge en rød nederst og dens tilsvarende pink nuance på toppen.

Neutrale farver

En enkel løsning til at opnå en tilfredsstillende farvekombination til din frysere er at vælge en neutral for en eller begge af farverne. En creme eller lys beige på top kabinetter kan kombineres med succes med dit foretrukne nuance på bunden kabinetter. En neutral farvetone over en mørkere nuance af den samme neutrale ser smart og sofistikeret. Overveje at kombinere lys grå med trækul eller lys tan med dyb tan.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com