Farver til væggene med creme farvet kabinetter

March 2

Farver til væggene med creme farvet kabinetter

Cremen er en helt neutral farve, så hvis din frysere tilfældigvis creme farvet, du er ydes den luksus at være stand til at vælge fra en række forskellige farver til at koordinere--som næsten alle farver arbejde med denne neutral tone. Når du vælger en vægfarve at korrespondere med din fløde kabinetter, afhænger valget virkelig det udseende, du ønsker at opnå i rummet.

Pasteller

Hvis du ønsker at indstille en land vibe, Vælg pastel farver til væggene i et rum, der indeholder cremefarvede kabinetter. Baby blå, bleg pink, lilla og pastel grøn er alle muligheder for at overveje, da disse farver bruges ofte i landlig stil. Din cremefarvede kabinetter subtilt skiller sig ud mod en pastel hue, kræver mindre opmærksom på dem og gøre dem et delikat arkitektoniske træk i rummet.

Kølige farver

For et værelse, der har en beroligende og afslappet look, der er inspireret af stranden, overveje at bruge cool farver i kombination med din cremefarvede kabinetter. Cool blå, aqua, havets skum grøn eller turkis minder om stranden og vil hjælpe dig med at skabe en afslappet, breezy seaside retreat, fremmane en følelse af at være ved stranden, uanset om du bor nær kysten eller ej.

Dristige farver

En fed, moderne erklæring, vælge levende og strålende farver til væggene at funktionen creme farvet kabinetter. Juvel tonet farver, såsom granat, ametyst, safir og smaragd, giver rummet en statelig look. Lyse rødt, chokerende lilla og elektrisk blå kan bruges til at forvandle rummet til en moderne område. Bruge en enkelt farve eller bruge en kombination af to eller flere farver til at skabe en endnu mere chokerende udseende.

Neutrale farver

Oprette en naturlig, rustikke look til et værelse med creme farvet kabinetter med neutral farvet maling. Male vægge fløde for at gøre skabene passe ind i væggene. For at subtilt skelne vægfarven fra den kabinet farve, vælge en ecru, brun, tan eller salvie grøn til væggene. Farverne minder om naturen er ideel til at skabe en beroligende, rustikke look i et rum med cremefarvede kabinetter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com