Farverige & lyse Teen stribet soveværelse idéer

October 29

Farverige & lyse Teen stribet soveværelse idéer

Udsmykning et soveværelse med farverige og lyse striber kan virke overvældende. Vælge farver for striberne er bare begyndelsen. Beslutte hvad andre dele af soveværelset skal have striber uden alt for mange striber til at gøre dig svimmel er også noget, du bliver nødt til at tænke på. De vigtigste er dog at den person, der bliver brugt mest tid i at soveværelse--din teenager--vil lide designet.

Vægge

Farve muligheder for de malede striber på væggen er næsten uendelige. Vægge kan være malet med striber ved at følge et mønster eller malet tilfældigt. Striber kan også males med vekslende størrelser, fra tynd til mellemstore og store striber. For soveværelser med lavt til loftet, vælge for at male striber lodret for at gøre rummet synes at have mere højde. Maleri vandrette striber vil gøre rummet synes større. Derudover kan du vælge mellem snesevis af stribet baggrunde, der kommer i en kombination af forskellige farver.

Sengetøj

Tilføje farverige og lyse striber til din teen soveværelse ved hjælp af stribet sengetøj. Du vil ikke have svært ved at finde stribet pudebetræk, lagner, dyner og endda bed nederdele. Husk på, dog, at hvis din teenager vægge er allerede malet med striber, kan du holde strøelse lidt mere enkelt. Du kan have solid farver i en af farverne i striber på væggen for strøelse, men tilføje stribet pyntepuder. En god måde at holde en stribet værelse udseende er trukket sammen at løfte det mønster og farver af striber fra din smide puder, for eksempel, og kopiere det til striber på væggen.

Tæpper og Vinduer

Vindue behandlinger er et andet element i din teenagers soveværelse, der kan være stribet. Hvis det er muligt, match gardiner med de samme striber, som du vælger for strøelse. Placere en stribet område tæppe ville være en fantastisk tilføjelse til den stribede tema. Igen, du kan ikke oprette et overdrevent stribede rum, holde væggene malet en solid farve, hvis du vil bruge stribede vindue behandlinger, en stribet område tæppe og stribede sengetøj.

Farver

Vær ikke bange for at kombinere farver, når du opretter striber. At vælge lyse farver, din teenager kan som er temmelig enkel med hjælp fra en farveprøve, som er normalt tilgængelig i butikker, der sælger maling. Nogle farverige og lyse farvekombinationer omfatter aqua, orange og gul; pink, gul og orange; grøn, rød, gul, orange og krikand og endda en kombination af alle regnbuens farver. Desuden, især for sengetøj, ikke være bange for at blande lyse striber med cirkel og blomstermønstre.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com