Farverne på tagene for energibesparelser

September 28

Farverne på tagene for energibesparelser

Taget af et hjem er udsat for direkte sollys mere end de fleste andre dele af huset. På grund af dette, farven på taget vil påvirke den samlede energieffektivitet for et hjem kraftigt, enten fældefangst varme, som skal være udluftet, eller afspejler varmen, som muligvis skal genopfyldes. Flere farver på tag er designet til at spare energi, både sænke el-regningen og hjælpe miljøet.

Matteret eg

En lysere brun nuance af rullesten end standard tar helvedesild, matteret eg afspejler varmen fra solen bedre end andre nuancer. Denne farve matcher naturlige farve boliger samt hvid, tan og andre lysere farvede hjem.

Salvie

En dæmpet og næsten pastel nuance af grøn, salvie findes i helvedesild samt metal og plast. Denne farve opfylder den amerikanske regerings Energy Star-programmet standarder for energibesparelser.

Shasta hvid

Hvide afspejler mere sollys end nogen anden farve. Dette udmønter sig ikke blot i lavere el-regninger og lavere omgivende rumtemperatur i hjemmet, men også mindre indvirkning på miljøet på grund af energi affald. Shasta hvid er plettet med skinnende rock, der forbedrer rullesten reflekterende ejendom.

Harbor tåge

Denne nuance af grå er magen til andre populære nuancer af lys grå rullesten at dragter huse med flere nuancer af sidespor fra hvid til lilla og brune. Harbor tåge er en mellemgrå, der afspejler solenergi og forhindrer varmen i at absorbere ind i hjemmet.

Solopgang

Et kludetæppe af lys tan, røde og grå, sunrise er en farve, der matcher mange stilarter og farver af sidespor. Tilgængelig som en rullesten, denne blanding af farver opfylder Energy Star-standarden for energibesparelser.

Polar hvid

Næsten ren hvid med en nuance af blå, denne farve afspejler en stor del af solenergi fra taget, holde hus cool. Polar hvid er et metal tag farve og passer bedst til cool neutrale eller rød farvet sidespor.

Rustik rød

Stand til at aflede mange typer af lysbølger fra varme hjem, rustikke rød er et metal tag farve, der fungerer godt med sydvestlige stil hjem. Denne farve vises ligner ler eller terra cotta og fås også i villa flise konfigurationer.

Ivy Green

Et lysegrønt, der ligner bladene af ivy og andre grønne planter, ivy green er en nuance til metal tagdækning, som opfylder Energy Star besparelser standard. Denne skygge afspejler fleste af lysbølger, der producerer varme, ligesom klorofyl i et anlæg, der afspejler bestemte bølger af lys mens indsamling andre.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com