Farveskemaer, der arbejde med fyrretræ

May 23

Farveskemaer, der arbejde med fyrretræ

De attraktive gyldne undertoner i pine gør det en ideel træ for en række applikationer, herunder gulve, paneler, kabinetter og møbler. Dens lys farve også giver dig mulighed at parre den med en lang række andre nuancer, så du kan skabe en rig, dimensionelle udseende for dit værelse. Hvis du er usikker på hvad farveskema til brug med pine elementer i dit hjem, overveje hvordan subtile eller stærk et kig du foretrækker og vælge nuancer, der giver den passende kontrast med træ.

Varm og rig

Med sin golden undertoner har pine normalt et varmt udseende, så parre det med andre varme-tonet farver er en ideel måde at skabe en hyggelig, indbydende look til dit hjem. Men fordi det er lys i farve, dyb, rige varme nuancer skaber den mest attraktive kontrast med træ og tilføje dimension til rummet. En elegant vin nuance fungerer godt for vægge i et rum med pine gulve, frysere eller trim. Du kan også vælge rust-farvede vægge eller bruge en gylden nuance til at hjælpe lyse rummet. For en virkelig dramatisk look, kan en overdådig aubergine skygge gøre pine molding eller arkitektoniske detaljer pop.

Jordfarver

Hvis du foretrækker en subtil look til dit værelse, kan du prøve at parre din fyrretræsmøbler, kabinetter, gulve eller trim med jorden tone nuancer. Farver som tan og grå ikke konkurrere med de varme, naturlige udseende af pine, og i stedet bidrage til at skabe en elegant underspillet ser for værelse. Du kan optage lysere accent farver som rød, blå eller grøn så fut rummet, fordi jordfarver virker med de fleste andre nuancer. Men hvis du vil have en dramatisk udseende, bruge en mørk brun farve til væggene som kontrast til de blege, gyldne toner i pine. Du kan bruge tan eller taupe accenter til at hjælpe lyse rummet.

Lys og Neutral

For en ren, enkel look, parre din pine elementer med lys neutrale nuancer til at skabe en lys, luftig fornemmelse for dit hjem. Hvid er en af de mest almindelige væg farver, fordi det virker med en farvepalet. Du kan parre det med fyrretræsmøbler, kabinetter, trim eller gulve, og tilføje varme nuancer som Bourgogne, rust eller gul til at hjælpe rum føler mindre sterilt. Du kan også vælge en creme eller elfenben skygge for vægge, der giver en blødere look, fordi det har en lille gul undertone.

Cool og kontrasterende

Du kan oprette en slående udseende til dit hjem ved at parre fyrretræ med cool tonet farver. De varme, gyldne undertoner i pine kontrast med kølige nuancer til at tilføje dimension og visuel interesse til rummet. Prøv en beroligende blå farve som Kornblomst eller cerulean at skabe en fredelig look til et soveværelse eller badeværelse. I en stue, alrum eller spisestue, kan en blød grøn som salvie give en henkastet sofistikeret look. Du kan endda prøve en støvet lilla nuance for et mere unikt look med emnerne pine.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com