Farveskemaer, der går med Canyon skifer fliser

May 1

Skifer fliser er ofte blandet med grå, selv når flisen er i andre farver såsom blå, lilla eller rød. Canyon skifer tile har som regel en blanding af farver som deep nuancer af orange, hvirvler af hvid og grå og pletter af rød eller metallics, der omfatter bronze og guld. Da canyon skifer fliser montrer flere nuancer, er der mere end én farveskema, der kan supplere fliserne godt.

Orange farveskema

En lys orange farveskema har ofte farver som citrongul og pistacie grøn, som vil supplere lys eller mellemlang canyon skifer fliser pænt. De vigtigste orange nuance vil pille op den røde eller kobber toner i flisen, giver det rum, hvor flisen er featured en følelse af attraktive varme. Ordninger i hvilken dyb orange er det vigtigste nuance match med canyon skifer fliser samt, især fliser med en mørk brun eller grå farve. For eksempel, er en peachy eller rust orange på væggene, kombineret med en statelig skygge af sort og en blød farve som himmelblå for væg trim og dekorative accenter, perfekt farveskemaet til canyon skifer fliser i udtales nuancer af brun og grå.

Grå farveskema

En grå farve ordningen vil fremvise de grå hvirvler i den flise, og fungerer godt, hvis du går til en mere moderne udsmykning ordning i dit hjem. Tin grå på væggene, sammen med mellemstore grå accenter som pyntepuder eller en område tæppe, vil blande godt med kanel-farvet canyon skifer fliser med sorte eller grå accenter. Yderligere nuancer, der par pænt med disse nuancer af grå, som Robins egg blå eller olivengrøn, vil tilføje strejf af farve til den plads, der ikke er for overvældende.

Metallisk farveskema

Grå, bronze og guld nuancer i canyon skifer fliser ser særligt tiltrækkende i et rum, hvor farveskemaet er metallisk. Hvis du vil oprette en monokromatisk tema hvor fliserne er den dekorative hovedtræk, male væggene en dæmpet skyggen af kobber og bruge skinnende maling i guld eller bronze for en subtil variation af farve. Neutrale farver som medium brun og elfenben er attraktivt tilføjelser til metallisk farvepaletten, og vil bidrage til at bevare det monokromatiske udseendet af rummet. For eksempel, tilføje en muskatnød-farvet sofabord i midten af den canyon-flise gulv, og pryde det med vaser eller lysestager i elfenben at afhente de off-white hvirvler i flisen.

Off-White eller elfenben farveskema

En samling af hvide nuancer er en blød ud til canyon skifer fliser i peachy nuancer af brunt, med hvirvler af lilla tan og mellemstore grå nuancer. Denne underspillet farveskema fungerer også godt med canyon flise i mere udtalt nuancer af brunt, guld eller grå. Male væggene elfenben vil gøre tile gulvbelægning mere mærkbar, og hvide møbler med off-white og æggeskal-farvede puder bringer flere opmærksomhed på gulvet så godt. En off-white eller elfenben farveskema har ofte nuancer af tan eller grå holde paletten neutral, så skifer grå gardiner og en honning-farvede område tæppe vil bidrage til at fuldføre rummets indretning.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com