Farveskemaer, der går med grå maling

November 15

Farveskemaer, der går med grå maling

Grå er et af de mest alsidige neutrale i en dekoratør arsenal. Mens browns låne en mere land føler, grå låner en mere metropolitan føler og er nem at parre med rige accent farver til at opnå den perfekte space.in det tidlige 21. århundrede, "city" behøver ikke at betyde barske sort, hvid og grå længere. Grå er den ideelle mellemled mellem farve, tekstur, tekstil og stil.

Grå

På farvespektret findes sort og hvid ikke. Dette er fordi sort / hvid har deres eget spektrum, og er ikke farver, men nuancer. Grå er simpelthen sort med hvid i det, og jo lysere grå den mere hvid der er. Sort og hvid kan føjes til farver af spektret til at producere nye nuancer af farve, hvid for lysere og sort til mørklægning.

Neutrale farver

Grå er en neutral og dermed går med andre neutrale farver som sort, hvid og andre grå. Men kombinationen af grå med neutrale i den brune familie har tendens til at ser vasket ud og kedelige, medmindre disse nuancer er på modsatte sider af lysstyrke skala. Hvis du par et rige, chokolade brun med en lys, luftige grey, grå er så fuld af hvide, skaber det en slående kontrast.

Primærvalg

Da grå en neutral, er kombinerer det med primærfarverne kun naturligt. Lilla, for eksempel, supplerer grå meget godt. Juvel toner som krikand, emerald, ametyst arbejde med grå til at oprette en luksuriøs atmosfære, som de bløde grå spiller off den rige farve. En juvel tone er en farve, der er mellem to primærvalg. For eksempel, er krikand en farve mellem grøn og blå.

Pasteller

Pasteller er udvasket versioner af primærvalgene med en masse hvide i dem, så når du parrer med grå, bruge en stærk grå med en masse sorte i det, som kul. Dette vil holde din samlede palet fra vises svage.

Teksturer og tekstiler

Hvis grå er hovedfokus af rummet, overveje de teksturer, mønstre og tekstiler, du bruger som accenter. Grå kan nemt se rige, når parret med ruskind, læder, velour eller blot uddybe mønstre af vævning eller broderi. Detaljerne er omdrejningspunkt, som grå kan lige så let ser billige og kedelig ud for forkert accent stykker.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com