Farvetilpasning Tips til Boligindretning

February 5

Farvetilpasning Tips til Boligindretning

Farvematching er en skræmmende opgave, når dekorere et værelse. Mange tekstiler, væg maling og andet tilbehør er allerede professionelt koordinerede, tager gætte arbejde ud af spillet. Men selv et utrænet øje kan sammensætte en slående farveskema ved at følge nogle nemme tips fra professionelle designere.

Primære stof

Betsy Speert, forfatter til '' stor farve & mønster samling,'' antyder starter ud med en print stof du elsker på grund af den følelse, den fremkalder, som er den hoppe-off punkt til farveskemaet. Tage prøven til stof butikker, og vælg en solid og flere andre mønstre, der koordinerer med det. Altid tage stof prøver uden for eller i dit hjem for at sammenligne dem som fluorescerende belysning inde butikker kan kaste farverne.

Opretstående bestyrelsen

Fastgør alle stofprøver på en oprejst bord hjemme, og vælge to eller tre med farver, der arbejder godt sammen. Husk skala på, når du vælger mønstre, på Speert rådgiver. En storstilet blomstret par godt med en mindre plaid; en mindre blomstret par godt med en storstilet plaid. Efter valget af den koordinerende tekstiler, spredt dem rundt i lokalet til at se, hvor de ser bedst og udligner hinanden.

Vægfarve

Medbringe farve farveprøver hjem fra en maling butik, og vælg flere der går med de stoffer, ved hjælp af den opretstående board. Køb billig maling prøver, og anvende dem på væggen for at finde ud af, hvordan hver farve ser ud i rummet før begå. Lyse farver give et værelse en luftig følelse; mørke farver give et værelse en hyggelig, intim, opstaldning følelse.

Farvehjul

En kolorere hjul er en anden værktøj bruges til at hjælpe med at analysere farver. Farver, der falder overfor hinanden på hjul, rød og grøn, er indbyrdes komplementære. De har tendens til at arbejde godt sammen i blødere toner, så kombinationen ikke er alt for stærk. En anden teknik er at søge efter objekter, der falder på samme sted på hjulet. Hvis dine prøver falder under blå med grøn i det, skal du vælge andre objekter, der er blå hælder til den grønne side.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com