Farvetilpasning Tips

February 11

Farvetilpasning Tips

Uanset om du søger efter den perfekte farveskema til at tilføje frisk flair til en plads i dit hjem eller lysne dit klasseværelse før igangsættelsen af et nyt skoleår, er talrige muligheder tilgængelige, når matchende farver. Overvej brug af rummet. For områder som legende eller produktive, er lyse primære farver ofte bedst. Hvis du ønsker en beroligende, afslappende atmosfære, overveje pastel nuancer eller lettere blues og lilla.

Belysning

Lad belysning informere dit valg af farve når maleri vægge, trim eller sokler. Om rummet modtager lys, nemlig hvor længe og på hvilket tidspunkt af dagen er alle værd at overveje. For eksempel, hvis sollys kun skinner på halv stue i to timer i løbet af eftermiddagen, og du er normalt hjemme, når dette sker, kan de farver, du vælger bevise uvigtige. Andre bemærkelsesværdige detaljer omfatter mindre størrelse spor belysning turneringsplaner i loftet versus lamper. Disse to muligheder kaste lys i forskellige kapaciteter. Loftsbelysning, for eksempel nå bredere rum i rummet, således skinner lysere lys på flere områder, muren. Ligeledes lamper, der direkte lys op fokusere blødere opad og lampeskærme kaster skygger på visse dele af en mur. Overveje, hvor langt din belysning kilder nå.

Møbler indflydelse

Overveje sofaer, lænestole, kaffe eller ende tabeller og underholdning centre permanent til stede i et værelse, når de beslutter på væggen eller stof farver. Fastslå, hvilket er det vigtigste aspekt af rummet. For eksempel, hvis du skifter ud din stue sæt regelmæssigt, er den primære væggen farve vigtigst. Vælge en neutral farve familie og vælge nuancer, der afspejler forskellige elementer når matchet med andre farver. For eksempel, kan blå maling med en antydning af sølv eller grå matches til forskellige nuancer af blå, grå eller hvide møbler.

Undertoner

Være opmærksomme på at male undertoner, når du forsøger at matche væggene til døre, vindue trim eller støbning. Henlede opmærksomheden på foretrukne nuancer ved subtilt sammenstikning af en af de blødere nuancer med primærfarver. For eksempel, hvis den overordnede farve er rød med en orange og brun nuance, fokusere på kun én undertone at tilfredsstille sekundære behov. Give generelle værelse ordninger også påvirke beslutninger. Stikning til en alle grønne palet, for eksempel tilbyder en rigelig udvalg af nuancer, herunder sage, moss, oliven, lime og kløver.

Andre værelser

Være opmærksom på de omkringliggende opholdsstuer eller værelser, der blander i nærområdet pågældende giver mulighed for informeret beslutningstagning, især i mindre boliger. Når du administrerer en kombineret spisestue og stue, ved hjælp af forskellige nuancer af samme farve familien til at definere separate områder giver mulighed for en sammenhængende enhed, der stadig fastholder to forskellige personligheder. For eksempel, hvis du ønsker at formidle en følelse af ro i stuen, gå med en blød lime sorbet grønne, mens olivengrøn kan give en luft af forfriskende rigdom i spisestuen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com