Farvevalg for malerarbejde et Metal tag på et gammelt hus

June 28

Farvevalg for malerarbejde et Metal tag på et gammelt hus

Picking en farve til dit metal tag kan være vanskeligt alene på grund af de næsten ubegrænset maling-farve muligheder. De fleste mennesker er begrænset til farven udvælgelse rådighed i materialet deres tag er fremstillet af, mens på et hjem med en malet tag, farven kunne være nogen du vælger. Mange boligejere, opladet med opgaven at male et metal tag finde dette faktum skræmmende.

Neutrale farver

Neutrale farver er begrænset til grå, brun, sort og hvid. Grå og brun er meget almindeligt set på tagene, så hvis du går efter et look, der ikke vil henlede opmærksomheden på dit hjem, er disse meget sikre farver at vælge. Generelt er ser grå bedre ud på en hjem allerede malet i kølige farver som blå og grøn, mens brown ser bedre ud på et hjem allerede malet i varmere farver som rød eller orange. I mellemtiden, sort og hvid, mens neutral, er opmærksomhed grabbers, fordi de er så fed.

Jordfarver

Bruge jordfarver i skovklædte omgivelser til at blande dit hjem med omgivelserne. Jordagtige farver inkluderer brun, grå-blå og nogle nuancer af grøn, som sage green og olivengrøn. Disse typer af farver supplere ofte en hjem lavet af naturlige materialer som træ og sten, men jordfarver er meget almindelige i urban eller forstad miljøer.

Kontrasterende farver

Kontrasterende farve par er disse farver findes modsat hinanden på farvehjulet. For eksempel, hvis dit hjem er lavet af røde mursten, og du vælger at male taget grønne, vælger du en kontrasterende farve. Dette er en fed valg og passende ikke for hver situation. Undersøgelse farvehjul for ideer.

Lyse farver

Lyse farver som blå, rød og orange er meget ualmindelige af indlysende grunde: de arbejder hårdt for øjnene og har tendens til at aflede opmærksomheden opmærksomhed fra de andre aspekter af huset. Men der er fordele ved at male dit tag en lys farve, herunder muligheden for at nemt direkte besøgende til dit hus og det faktum, at du sandsynligvis har den mest mindeværdige hjem på din gade, hvis ikke i din hele byen. Dette dristige skridt kan gøre eller bryde udseendet af dit hus, så gå videre med forsigtighed.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com