Farvning & efterbehandling eg

March 15

Farvning & efterbehandling eg

Eg er en smuk hårdttræ anvendes i boliger og virksomheder over hele verden. Det bruges til gulvbelægning, kabinetter, døre, trim og reoler, og mange andre steder. Egetræ kan farves enhver farve, du vælger. Når du plette eg, vil det bringe den træ korn; korn mønstre er en af grundene til eg er så populære. For at opnå det look, du er ude efter, skal du forberede din eg ved slibning først, farvning og derefter klar-belægning.

Instruktioner

•Sæt et ark af 150-sandkorn sandpapir til din palm sander. Sand hele overfladen af din eg stykke, slibning kun den samme retning af træets årer. Aldrig sand mod korn på træ; du vil oprette dybe ridser, der er vanskelige at fjerne. Ændre sandpapir ofte. Sand anden gang med din 220 sandkorn sandpapir. Slibning skaber en glat overflade og fjerner mill mærker lavet når egetræ blev skåret.

•Stir din pletten med opsigt stick; Ryst ikke det. Hvis du ryster din pletten, vil du skabe luftbobler. Sæt på handskerne kemikalie-resistent og anvende din pletten med din plet pensel i små sektioner på et tidspunkt og aftørre overskydende med en klud. Fortsætte denne proces, indtil du har farvet det hele stykke. Tillader din pletten til tørre natten over og plette en anden gang, hvis det ikke er mørk nok til at passe til din smag. Tillad din anden frakke til tørre natten over. Grundigt rense din plet pensel med fortynder efter hver brug.

•Stir din slibning sealer med opsigt stick. De fleste af de beskyttende fugemasse er bosatte sig i bunden af dåsen. Påfør en frakke af slibning sealer til din hele stykke af møbler eller trim og lad tørre. Slibning sealer normalt tørrer inden for to timer. Bruge 220 sandkorn sandpapir til at slibe din eg. Slibning sealer giver et ekstra lag af beskyttelse mod fugt. Brug en ren klud let fugtet med fortynder til at tørre støvet slibning. Hvis du ikke tør støvet, vil din slutpuds har en grynet overflade.

•Åbn din kan af polyurethan og rør det. Egenskaberne forsegling udlignes i bunden af dåsen, ligesom din slibning sealer. Anvende en tynd, selv frakke af polyurethan til hele overfladen. Tillad polyurethan helt tør og anvende en anden frakke. Efter din endelige pelsen er helt tør, er din eg klar til brug.

Tips & advarsler

  • Du kan bruge en vandbaseret polyurethan, der vil tørre inden for to timer. Denne type af polyurethan er tilgængelig på alle hjem remodeling Centre.
  • Anvend ikke polyuretan for tungt; det vil køre.
  • Nøje kontrollere dit arbejde mens du anvender polyurethan; børste ud kører, mens det er stadig vådt; ellers får man sand ud tørrede kører.
  • Ikke stoppe farvning i midten af et stykke og lad det tørre. Når du genoptager farvning, har du oprettet en indlysende pletten overlapning.
  • Sørg for dit arbejdsområde er godt ventileret.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com