Faser i boligbyggeri

October 22

Faser i boligbyggeri

Når du bygger et nyt hus, synes intet som lang og kedelig som byggeprocessen. At tage et minut til at forstå stadier af boligbyggeri - fra planlægning til udlægning af instituttet og til vil sidste inspektionerne--hjælpe dig op på dit hjems fremdriften i hele disse tilsyneladende endeløse måneders ventetid.

Foundation

Før opførelsen nogensinde starter, begynder bygherrer udstikker planer, indkøb af materialer og at få de nødvendige tilladelser. Derefter begynder de nivellering området, grave skyttegrave, opsætning af fundamentet og udstikker foreløbig VVS til huset. Når inspektører godkender VVS, støbe arbejdstagere fundament for det nye hjem.

Indramning

Når fundamentet er lagt, bygherrer hæve indvendige og udvendige vægge, opsætning af planer for trapper og installere udvendige døre og vinduer. De også ramme taget og installere helvedesild for at holde interiøret i hjemmet mod at blive ødelagt af dårlige vejrforhold. Bygningsarbejdere gøre deres bedste for at fuldføre denne fase hurtigt for at forhindre så mange vejr forsinkelser som muligt. Nogle virksomheder slutte ydre af huset i løbet af denne fase.

VVS og el-arbejde

Næste, blikkenslagere komplet ru jobbet fra trin 1 ved at tilføje håndvaske, Badekar, bruser og vaskemaskine tilslutninger. På samme tid arbejde elektrikere at installere elektrisk ledninger og opvarmning og air conditioning. Pejse er tilføjet i løbet af denne fase. Inspektører kontrollere hver system i detaljer for at sikre sikkerheden og effektiviteten af hjemmet.

Isolering og gips

Bygherrer derefter tilføje isolering mellem studs af han hjem og dække væggene med sheetrock. Vinduer og døre er forseglet for at holde udeluft og nedbør fra hjemmet.

Udvendige og indvendige Finish

Når drywall er fuldført, arbejde builders på detaljerne i hjemmets interiør, herunder trim, forretninger, flise, vandhaner, tæppe, kabinetter og counter tops. Alle væggene er malet eller tapetseret. Eventuelle ufuldstændige dele af udvendigt er færdig nu, herunder sidespor, udvendige maling, indkørsler og fortove. Inspektører kontrollere ydersiden af huset grundigt for at sikre alt er blevet gjort ordentligt.

Landskabspleje

Landscapers finish grading plænen, planlægge dræning og konfigurere enhver vandingssystemer. Hvis kloakken tank ikke er installeret, går det i jorden i løbet af denne fase. Endelig arbejdere installere hegn, situationsplan sod og plante træer og buske.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com