Fast afløbsventil i min Bosch opvaskemaskine

September 29

Hvis du åbner dit Bosch opvaskemaskine forventer at finde mousserende ren nye retter, men kun finde en Opvaskemaskine skab fuld af vand, synderen sandsynligvis ville være en stak afløbsventil. Integreret del af driften af Bosch skiver afløb ventiler tillade brugte opvaskevand der skal pumpes ud af kabinettet. Når inspektion en fast Bosch opvaskemaskine afløbsventil, skal du forstå, hvordan opvaskemaskiner og afløb ventiler arbejde før du prøver at løse problemet.

Opvaskemaskine drift

Opvaskemaskiner bruger en kraftfuld spray af vand blandet med sæbe til at få dine retter ren. Spray er fastsat af sprøjte arm i bunden af kabinettet, og vand tvinges gennem denne spray arm af pumpen. Efter at vandet har gjort sit arbejde, er det pumpet ud igen gennem drain slangen og ind i kloaksystemet. Før vandet kan gå gennem pumpen, men har det første at gå gennem afløbsventil i bunden af kabinettet.

Afløb ventiler

Dræn ventil tilsluttes afløb pumpen på en Bosch opvaskemaskine. Afløb ventiler er en type af switch kendt som en magnetventil, som tager elektriske signaler og konverterer dem til mekanisk dem. I tilfælde af en afløbsventil udløser et signal fra styrekort på Bosch opvaskemaskine en switch, der åbner og lukker afløbsventil åbning.

Adgang til en stak ventil

Afløb ventiler på Bosch opvaskemaskiner er vanskelig, men ikke umuligt, at nå. Fjerne panelet kick placeret lige under opvaskemaskine døren på forsiden af maskinen ved at løsne skruerne på siderne. Hvis det er nødvendigt, fjerne panelet tå under så godt. Slukke den elektriske strøm til opvaskemaskinen hvis det ikke allerede er. Afløbsventil ligger opvaskemaskine pumpe. Kigge efter springs på siderne, der bruges til at åbne og lukke dørene for identifikation.

Fast Valve Reparation

Før du gør noget andet, få fat i siden af den stak ventil, og åbne og lukke den med fingrene, som kan bidrage til at løsne det hvis det er bare gummieret op. Gendan beføjelse til opvaskemaskinen, og se om der ryddet op på problemet. Hvis ikke, lukke magten igen før du fortsætter. Forsigtigt trække ud sele ledninger sat ind i siden af afløbsventil og teste kontinuitet på tværs med et ohmmeter. Hvis ventilen er kontinuitet, fjerne og erstatte det med en ny.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com