Fastgørelse af ting til mursten

September 18

Fastgørelse af ting til mursten

Du kan støde på problemer forsøger at hænge dekorationer på mursten overflader. I modsætning til træ eller gips, kan du få fat i et søm og hammer det. I stedet, jer vil savn en af flere forskellige elementer du kan fastgøre objekter til mursten.

Negle

Mens almindelige væg negle sandsynligvis ikke vil køre ind i en mur, kan du bruge konkrete søm for at hænge lysere objekter fra en mursten overflade. Hvis du ikke kan drive søm ind i mursten, skal du muligvis placere det langs mørtel mellem murstenene i stedet. Vær forsigtig, når hamrede et søm i en mur, især i mørtlen, for at undgå skår off stykker, hvilket kan resultere i en løsere hold på neglen og et hul til at reparere.

Skruer og ankre

Hvis du hænger noget, der er tungere end en typisk billede, vil du sandsynligvis har brug for noget stærkere end et søm. En skrue med en plastik eller metal anker kan bære mere vægt end en søm. Bore en boremaskine i mursten, passe anker ind i hullet og bruge en magt eller hånd skruetrækker til indsætte skruen i hullet. Ankeret vil hjælpe med at holde skruen sikkert på plads.

Konkret skrue

Hvis du bruger en konkret skrue, kan du ikke brug for et anker til fastgørelse noget til en mur. Som en skrue, der kræver et anker, skal du bore et hul ind i mursten og mørtel, før du indsætter skruen. Bore et hul først gør det lettere at indsætte skruen og minimerer skader på mursten. Fordi en konkret skrue er designet til at greb Murstenen, kan det håndtere mere vægt end en søm; Hvis du er bekymret for vægten, skal du bruge et anker.

Klip

Nogle virksomheder tilbyder klip at knytte direkte til overfladen af mursten uden kedeligt et hul ind i den. Et klip for mursten passer sikkert rundt i ansigtet af mursten og ofte funktioner kroge på forsiden hvor du kan hænge din dekorationer. Disse klip kan typisk holde en lighter objekt, f.eks et billede eller lys ferie dekoration. Når du vil flytte dekorationen eller tage det ned, fjerner klippet nemt uden efterlod skader.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com