Faux finish for udvendige projekter

December 29

Faux finish for udvendige projekter

Lige siden oldtidens Egypten og Pompeji, menneskeheden har brugt maling til at ændre udseendet af væggene, hvilket gør dem ser ud som om de var lavet af andre materialer, narrer øjet for at skabe dybde, der ikke er der eller bare billeder at forskønne. Du kan gøre det samme for dine ydervægge og projekter til at skabe noget ekstraordinært fra noget ho-hum.

Venitian væg

En venetiansk væggen fungerer godt på udvendige vægge lavet af puds, beton eller anden form for Murværk. Du kan oprette en finish, der gør en ellers flad væg ser ud som om det var lavet af gips af enten troweling på en tre-dimensionelle produkt fremstillet af Portland cement og forskellige nuancer af maling eller bare lag maling anvendes med en svamp. Begge teknikker efterlade dig med en mur, der ser ud som om det foregik for århundreder siden.

Faux Finish gangbro

Når du har en almindelig beton gangbro, kan du gøre det ekstraordinære ved at anvende faux finish. For at fuldføre dette projekt, skal du slibe væk nogle af de øverste lag af betonen til at eksponere nogle af aggregater under overfladen. Spray på et lag farvet maling fortyndet med vand, derefter et andet lag af maling af en anden nuance. Med det andet lag maling, hvis du spray det i et tilfældigt mønster, tilføje du dybde og interesse til den overordnede finish.

Søjler

Måske har du almindeligt, almindelige søjler støtter din veranda. Tilføje en faux finish af en blanding af maling at gøre disse søjler til marmor eller granit. Som med enhver faux finish projekt, anvende en base maling først, og tilføje lag af maling på toppen af det at give søjlerne et tredimensionalt udseende.

Kalkmalerier

Vægmalerier kan være en smuk faux finish til enhver ydervæg. Måske bor du i Florida og længes efter vinteren; oprette et vægmaleri, der realistisk set skildrer en winter wonderland. Du kan endda gøre brug af trompe l'oeil for at skabe åbne døre i vægge, der fører til intetsteds, haver, der blomstrer i siden af huset og meget mere. Du kan vende den udvendige hus til enhver tænkelig ting eller sted, kun begrænset af din fantasi.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com