Faux læder behandlinger for tabeller

August 28

Faux læder behandlinger for tabeller

Anvender en faux læder behandling til en tabel er en nem måde at puste nyt liv i en gammel, nedslidt tabel. Faux læder blander til mange typer af indretning, fra traditionel til moderne. Når du opretter en læder look på din tabel, kan du tilpasse den farve og tekstur, så det passer perfekt til din stil.

Maling

Paint er en nem og billig måde at skabe en faux læder ser på et bord. Køb en base coat og en glasur i farver, som du ønsker for din læder, såsom brune eller tan. Anvende en base coat til hele bordets overflade. Når det har tørret. male på en glasur. Krølle en stor del af plastfolie og derefter udfolde det og anvende det til den våde glasur. Brug en stippling børste til at skubbe den plast wrap i våde glasur, og derefter fjerne plastik. Brug en blød klud, som ostelærred, og ising den våde glasur til at blande. Du kan gentage ruder med en anden glasur farve for ekstra dybde.

Decoupage

Decoupage bruger papir og en tynd lim løsning til at skabe tekstur og fornemmelsen af læder. Start ved at male bordet med en base coat og lad det tørre. Bruge brune poser eller brunt papir revet for at skabe tekstur ved at rive dem i ujævn, tilfældige stykker. Bland en løsning af to dele lim til en del vand, og dyp hvert stykke papir i løsningen før udjævning det op på overfladen. Overlapper stykkerne tilfældigt og lade dem tørre når overfladen er dækket. Bruge en glasur over de tørrede papir, hvis du ønsker at nød papiret og faux læder ser autentisk.

Fuax stof

Betrække imiteret læder stof til bordplade til en realistisk læder look. Måle din bordplade og købe et stykke af imiteret læder fabric stor nok til at dække top og sider. Rens og tør bordpladen og derefter anvende en stærk stof lim. Glat stof over toppen og trække det stramt mod siderne. Trim eventuelle overskydende stof fra siderne. Udfør udseendet ved hjælp af dykkere eller polstring stifter langs siderne af tabellen, hvis det ønskes.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com