Faux læder teknikker til møbler

August 14

Faux læder teknikker til møbler

Skab look af faux eller falske, læder ved hjælp af silkepapir, glasur og andre maling produkter. Møbler som bordplader, kommoder og klædeskabe er ideelle kandidater til faux maling behandlinger. Øv din teknik flere gange før du anvender til møbler ved at eksperimentere med farver og værktøjer. Glem ikke at tage et før og efter foto af dit projekt.

Silkepapir

Anvende væv til flade møbler overflader skaber udseendet af rynket, alderen læder. Hold hvid væv over overfladen, og rulle klart polyurethan over silkepapir. Vævet rynker automatisk. Fortsætte med at dække af silkepapir, indtil det er mættet med den klare sealer. Fortsætte processen, indtil hele overfladen er dækket. Efter silkepapir har tørret i omkring 24 timer og er tør at røre, male overfladen med en dyb Bordeaux rød maling. Brug nok lag til at have en solid, selv-dækket overflade. For yderligere tegn, børste på en sort glasur over hele overfladen for en alderen læder look.

Brun taske teknik

Brun håndværk papir eller papirposer kan revet, malet og derefter anvendes til møbler til også ligne læder. Male store dele af den brune papir med brun, rød eller anden farve efterligne læder. Lad tørre og derefter vaske hver område med sort eller dyb brun glasur ved hjælp af en havet svamp. Glasuren vil give ekstra dybde til papiret. Rive de brune papirsposer i små sektioner ca 2 fødder af 2 fod i diameter. Dække bagsiden med klare polyurethan og holde sig til de møbler overflade. Roll yderligere lag af sealer over toppen af papiret.

Glasur teknik

Du kan oprette look af læder møbler ved hjælp af kun maling og glasur. Svarende til de ovennævnte teknikker, bruge en rød eller andre leatherlike maling farve som din base coat. Roll maling på møbler overfladen med en mini roller. Når tørret, kan du anvende sort eller brun glasur ved hjælp af forskellige værktøjer. Glasuren er ofte rullet og derefter flyttet rundt overfladen ved stempling med en sammenkrøllet taske, børstning med en chip børste eller at skabe tekstur med en havet svamp.

Klarlak og beskyttelse

Glem ikke at tilføje flere lag af polyuretan at beskytte møbler når du er færdig med projektet faux maling. Nogle møbler stykker, f.eks. tabeller, kan beskyttes ved at placere et lille stykke glas over overfladen. Vandbaseret polyurethan foretrækkes over olie-baseret, fordi det ikke vil gult over tid.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com