Faux læder teknikker

October 4

Faux læder teknikker

Lad os se det i øjnene, ægte læder kan være pebret, så hvis du bare ønsker at tilføje et strejf af stil eller et nyt udseende til dine vægge, tasker eller endda notebooks, maling anvendes med imiteret læder teknikker er vejen at gå. Ikke kun dækker dine foretrukne emner i imiteret læder billig og kunstnerisk, med lidt knowhow, udseendet er let at opnå så godt.

Koncept

Da læder kommer i en bred vifte af nuancer og teksturer, det første skridt ved at skabe en illusion af læder er at tænke på udseendet for som du går. Er læder-look du ønsker chic, moderne, vintage eller noget mere sofistikeret og fornemme? Besøger hjemmesider eller bladre gennem kataloger, vil magasiner og bøger hjælpe dig med at beslutte hvilke skygge og tekstur til at replikere.

Materialer

Selvom de materialer, du kan bruge til at få læder look du er ude efter vil afhænge af dit koncept, i almindelighed, skal du bruge glasur, papirhåndklæder og maling. Du vil også brug for en stippling og fitch-kant malerpensel. Prøv at købe høj kvalitet materialer hvis muligt. Dette betyder ikke, du har brug at få de mest dyre; Det er bare at købe deklasserede materialer kan påvirke kvaliteten og holdbarheden af dit projekt senere.

Proces

Det første skridt i at skabe en imiteret læder finish er at anvende en dæmpet top coat maling over en pulserende underuld. Næste, splotch top coat, mens det er stadig vådt til at producere en rig læder look. Lad malingen tørre i omkring fire timer, derefter anvende glasur, flytte din børste op og ned og fra side til side for at hjælpe dig med at opnå denne læder ser. Mens din glasur er stadig våd, Tilføj mere tekstur af stippling overfladen med en tør pensel eller en lille TOT af ostelærred. Tillad glasur til tørre i seks til otte timer.

Tips

Ifølge oplysninger om introduktion til Faux teknikker hjemmeside, før du begynder dit arbejde på elementet, du vil anvende en faux læder finish, test din faux-leathering færdigheder på et bræt, praksis. Også, tage din tid til forberedelse alvorligt. Må ikke haste dit arbejde og sørg for, at du gør det rigtigt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com