Faux maleteknikker til en Ocean vægmaleri

December 3

Faux maleteknikker til en Ocean vægmaleri

Faux maleteknikker kan anvendes til ocean-tema vægmalerier for tekstur og visuel interesse. Mest faux teknikker bruge en kombination af latex maling i semi-gloss, satin og æggeskal, samt male farvetone og faux teknik glasur. Du har også brug for forskellige størrelser børster, klude, rulle pensler, maler tape og andre faux teknik værktøjer. Balance mellem det overordnede udseende af vægmaleri ved hjælp af en mere udtalt teknik til havet og en subtil faux teknik til himlen eller skyer.

Farve vask

Farve vask er en faux maleteknik du kan bruge til at male vand og himmel. Hvis du ønsker at bruge to forskellige nuancer af blå, bestemme, hvor du vil i horisonten til at sidde og opdele væggen i to; male i overensstemmelse hermed. Vælg en satin eller halvblank nuance af blå og male hele væggen ved hjælp af en valse børste til prep for maleriet. Anvende glasur med en pensel i X'er omkring 6 inches lang. Brug en fugtig klud til at blødgøre penselstrøg og fortsætte med at anvende det jævnt for at undgå områder, der er lysere eller mørkere.

Svamp maleri

Svamp maleri kræver at du bruger to farver, en for en base og en for de sponging. Denne teknik er ideel til skyformationer eller sandstrande, når maleri et vægmaleri. Når du male en blå base coat til himlen, skal du bruge en palet af blues og hvide til svamp et skymønster ind i scene. Tilføje billedsprog som bådene, havfruer, et fyrtårn, søndag badende, paraplyer. Bruge sponging føje dybde til områder, der kræver ekstra lys og skygge.

Ragging

Ragging eller rag rullende kan bruges til at skabe dybde og tekstur til områder i din ocean vægmaleri. En broget udseende i havets bølger, bruge en ragging teknik. Som med de andre teknikker, skal du først male en base coat i din farve valg og roll rag over toppen ved hjælp af en faux maleri glasur eller en anden nuance af maling. Bruge denne teknik på egen hånd eller kombinere det med nogen af de andre til at oprette en ocean vægmaleri med dybde.

Sprutte maleri

Sprutte maleri kræver to forskellige farver maling i kontrasterende nuancer. Almindeligt, anvendes en mørkere farve under en lettere top coat. Den lettere top coat vil "sprutte" for at vise glimt af mørkere skyggen nedenfor. Mens du måske ønsker at undgå denne teknik til større områder i maleriet, kan det bruges til at skabe visuel interesse i nogle af de mindre områder. For eksempel; en skattekiste eller en gammel båd er styrket med denne type af teknik. Test hver teknik på en adskilt board før der indgås det vægmaleri.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com