Faux maleteknikker til køkkenskabe

August 14

Faux maleteknikker til køkkenskabe

Køkkenskabe færdig i en træ tone kan blive kedeligt at boligejere, der foretrækker køkkener med masser af farve. Tilføje en lille smule af maling til dit køkken til at gøre det levende! Du kan bruge faux maleteknikker til at tilføje farve til dit køkken frysere, sparer udgifterne til opgradering af din frysere og have det sjovt i processen.

Knitrende

Nogle husejere ønsker deres køkken frysere til ser alderen. Knitrende er en faux maleteknik, der forvandler overflader af dine køkkenskabe i frysere fra fortiden. Revner i malingen og glimt af underuld (af paint) gør krakeleret kabinetter ligne de har alderen gennem årene. Knitrende medium omfatter den hemmelige ingrediens, der forårsager huller skal vises i paint. Hvis du vil oprette en antik look i køkkenet, kig efter maling, der giver den rigtige tone for kabinetter. Før maleri, kan du købe en antikke stykke til køkkenet, som en bager rack eller fritstående skab, og matche din frysere til den autentiske finish af antikke stykke.

Nødlidende træ

Du kan også opnå en alderen træ look til køkkenskabe. Du skal først, to farver maling. Underuld bør være en mørkere farve, der ligner en naturlig skygge af træ. Topcoat farven kan være enhver farve, såsom en mint grøn. Brug sandpapir til at fjerne nogle af toplak maling. Dette efterlader en alderen udseende, som hvis topcoat er slidt væk med tiden at afsløre træ nedenunder, men træet er virkelig din mørkere frakke af maling nedenunder.

Dobbelt-processen Strie

Du kan bruge to frakker af maling til at oprette et stribet mønster på køkkenskabe. Nøglen er retningen penselstrøg og den simple værktøj, et strie malerpensel. Det første lag maling går vandret med en regelmæssig børste, umiddelbart efterfulgt af brugen af et strie børste i samme retning. Når de første pels tørrer, du anvender den anden farve maling med lodrette streger og derefter anvende et strie pensel på samme måde som før. En overdreven glasur kan skabe en blank eller mat look til finish. Denne glasur kan være en anden farve end din oprindelige maling. Din resulterende frysere vil have to eller tre toner, producerer en antik look.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com