Faux maleteknikker til møbler

December 19

Faux maleteknikker kan give dine møbler en fantastisk finish. "Faux" er fransk for "falske", og faux maleri kan skabe illusionen af aldring puds eller træ, eller udseendet af en sten overflade, såsom granit eller marmor. Der er en række teknikker, men kræver alle starter med en ren, slebet overflade.

Stempling

Skabe udseendet af en gammel reol eller brystet med gummi stempler og maling. Håndværk butikker vil have gummi stempler i forskellige former, såsom blomster og blade. Vælg din maling farver. Dyp en lille pensel i maling og male hævet overfladen af den første frimærke. Anvende det direkte til møbler, løft det uden udtværing. Lad det tørre. Senere, tilføje andre farver og figurer til overflade, såsom grøn for blade. Efter stempel billeder er tør, male det hele stykke i en tonet polyurethan, såsom gyldne pecan eller golden oak at give det en antik look.

Knitrende

Knitrende skaber udseendet af en aldrende frakke af maling. Oprette en to-farvet Krakkeleret ved at anvende en satin akryl base-coat farve, der passer til indretningen. Lad det tørre. Anvende den knitrende medium (findes på maling og håndværk butikker). Et tyndt lag af medie vil producere mindre revner, en tyk pels vil producere større revner. Lad denne tørre. Anvende en frakke af flade latex i en anden farve mellemlangt knitrende, bevæger sig fra venstre mod højre uden at gå tilbage på mellemlangt du har bare anvendt, det vil sige, uden at overlappende eller restroking. Når det er tørt, vil din base coat vise gennem revner i den knitrende medium og den flade latex. Er færdig med dit arbejde med en klar akryl glasur.

Metal Patina

Patina er den spraglede sheen, bronze og kobber får, når de er meget gamle eller har været udsat for elementerne. Du behøver ikke at vente på tid til at gøre tricket selv. Male din møbler en dæmpet skyggen af turkis, og lad det tørre. Hæld metallisk glasur (Vælg guld eller sølv) i en maling bakke. Tage en fugtig havet svamp og dyppe den i metallisk glasur. Duppe det på overfladen af møblet, indtil det er dækket, anvender det mere stærkt i nogle områder end andre. Lad det tørre. Du kan oprette et mere realistisk udseende ved at genanvende grundfarve med et rent hav svamp i nogle steder, eller tilføje en anden frakke af metallisk glasur.

Shabby Chic

Shabby chic er komfortabelt slidt i udseende, der møbler får efter års slid. Du kan dog oprette udseendet på en ny stk i møbel. Begynder ved at købe maling i hvide eller meget lyse nuancer af pink, grøn, blå eller gul. Anvende en base coat og lad det tørre. Følg dette med en anden frakke, og efter det tørrer, sand fra områder, der normalt ville vise tegn på slitage gennem årene, såsom hjørner, front kanter og forsiden af trin af en stol. Give det et lag klar polyurethan at beskytte finish.

Imiteret marmor

Give en gammel tabel et nyt udseende ved at male på en imiteret marmor top. Male på en lys-farvede base coat, såsom en lys grå eller creme. Lad det tørre. Oprette en glasur blandingen af én del maling og fire dele klar glasur. Maling til glasuren skal være en mørkere nuance, såsom chokolade brun eller mørk grå. Anvende glasur over hele overfladen med en fugtig havet svamp. Tillad nogle områder for at have flere glasur end andre, som vil gøre en marmoreret overflade vises mere realistisk, når det er tørt. Tillad denne frakke af glasur til tørre. Anvende en anden frakke af glasur på samme måde. Mottle glasur i tilfældig områder af crumpling op et stykke plastik, anvende det til glasur og fjerne det. Tillad at tørre. Dyp en fjer i hvid maling, og trække fine hvide linjer i forskellige retninger til at ligne rigtige marmor. Forsegle dit arbejde med klare polyurethan, når du er færdig.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com