Faux Metal møbler maleri Tips

February 23

Faux malet metal møbler tilføjer et lag af dybde og visuel interesse at møblerne og det rum, hvor det er placeret. Teknikker varierer og omfatter Krakkeleret finish, forgyldning og aldring. Hver faux maleteknik kan drage fordel af visse tips om produkter, redskaber og baggrunden eller base farver. Udskåret eller kringlet mønstrede metal møbler er især forbedret ved hjælp af faux maleteknikker.

Sprutte teknik

Sprutte finish arbejde bedst, når den metal møbler modtager en ordentligt forberedt overflade, som maling kan overholde. Begynder ved slibning af møbler med en fine sandkorn sandpapir. I områder, som er indviklede og svære at nå, skal du bruge en flydende sandpapir produkt til at fjerne snavs og gammel maling. Prime overfladen med spray primer lavet til metal og lad det tørre helt. Anvende base malingen farve og lad det tørre grundigt. Nu er metal møbler klar til Krakkeleret anvendelsen. Følg alle producentens instruktioner som program og tørring gange kan variere fra produkt til produkt. Sørg for, at Krakkeleret produktet kan blive anvendt med succes til metal---det er normalt bemærkes på produktets etiket eller marketing materialer.

Faux forgyldning teknik

Istedet for benytter ægte guld eller sølv blad, kan du prøve en rub-on metallisk produkt. Sand, prime og forberede metal møbler overflade. Vælg en baggrundsfarve til faux finish---sort, rød, brændt orange og en meget mørk grøn fungerer bedst som en kulisse for metalliske farver som guld, sølv og bronze. Male metal møbler baggrundsfarven og lad det tørre. Bruge rub-on-produkt ved at placere en lille mængde på pegefinger og gnid det direkte på metal møbler overfladen---dækker det hele stykke møbel eller har valgt at fremhæve særlige områder. Efter at produktet har været anvendt, buff møbler overfladen ved hjælp af en ren, bomuld rag. Denne faux teknik fungerer bedst på udskårne og indviklede mønstre.

Faux aldrende teknik

Oprette en alderen patina på metal møbler ved hjælp af en mørk glasur maleteknik. Sand, prime og anvende en base coat farve til møbler---ikke vælge en mørk farve, men i stedet vælge en medium - til lys-tonet farve. Begrebet aldring fokuserer på at opbygge kontrast mellem grundfarven og glasur placeret over det. Da top coat er mørk skal base coat farve være lettere. Anvende en aldrende glasur ved hjælp af en kop af maling til en kop vand. Vælg glasur farven fra sort, mørk grøn eller brændt Umbra. Gælder glasuren møblerne ved hjælp af en pensel og arbejde i 1-foot intervaller: male glasur på, gør det muligt at få klistret og derefter tørre det af metal møbler med en fugtig klud. Bruge flere lag glasur til at gøre stykket vises ældre. En flad maling til grundfarven vil absorbere glasur bedre og ser mere alderen end en blank eller halvblank maling.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com