Faux Rag rullende teknikker til lakering

September 25

At skabe en tredimensionel maleri effekt på dine vægge forbedrer dit hjems indretning og indeholder et brugerdefineret udseende. Effekten bruger en mønstret top lag af maling til accent den grundmaling. Faux rag-rullende teknikker udnytte en rullet stykke stof at anvende accent maling, hvilket resulterer i unikke mønstre og nuancer af maling.

Forberedelse

Forberede væg overflade ordentligt sikrer det bedste udgangspunkt for din rag-rullende mønster. Bruge en kvalitet afdækningstape til at dække alle overflader du ikke ønsker at male, såsom trim, belysning hardware og tæpper. Fjerne alle lyskontakter og stikkontakt dækker for at undgå at få maling på dem. Nye Gipsvægge og farvestrålende vægge skal være dækket med primer at få den bedste endelige maling farve. Anvende mindst én frakke af indendørs latex maling, selvom to frakker vil give optimale maling dækning.

Materialer

Faux rag-rullende teknikken tillader dig mulighed for at bruge en specialdesignet klud eller simpelthen vat op en gammel T-shirt eller klud. En kommerciel rag roller giver dig en mere ensartet mønster, fordi det er et stationært form, hvor en hjemmelavet rag ofte ændringer som du bruger den. Rullen er ideel til store områder, fordi det kan dække med langt større effektivitet og mindre fysisk arbejde. En faux glasur, hos de fleste større maling forhandlere og hjem forbedring butikker, har den rette konsistens til rag-rullende-processen.

Maleri

Greb den rullede rag, og dyp overflade i en bakke af maling. Du derefter tryk på overfladen let, så bare de hævede dele at røre. Justere trykket til overfladen giver mulighed for en lighter eller tættere mønster. En rag roller fungerer som en konventionel maling rulle medmindre du anvender mindre pres på væggen. Rul det lodret i linjer til at dække området, og brug en klud til at lave mønstre langs hjørner og svære at nå områder.

Test

Hvis du er ny til faux rag teknik, praksis på en anden overflade indtil du er sikker med din rullende bevægelse. Pap og plakat bord gøre en ideel praksis lærred. Afprøve forskellige materiale til at få det ønskede udseende og konsistens. Du skal også afprøve de farver, du planlægger at bruge som din base coat og glasur til at sikre de passer godt og farverne ikke blande.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com