Faux sten maleteknikker

August 31

At skabe udseendet af sten er en sjov faux finish projekt. Det drejer sig om flere enkle teknikker, så det giver en stor chance for en nybegynder at praksis før håndtering af mere komplicerede opgaver. Malere kan bruge en række værktøjer, såsom hav svampe, klude og plastikposer til at efterligne den naturligt uregelmæssige overflade af sten. Den vanskeligste del afvikling på et af de næsten endeløse sorter af sten til at replikere.

Instruktioner

•Vælg en sten Prøveoverfladen skal bruges som din model. Prime din overflade, hvis maleri over et område, der er blank eller umalet. Vælge en base male det er den grundlæggende samlede farve sten du vil efterligne. Bruge et latex-baseret maling til normal indvendige betingelser og en oliebaseret maling til udvendigt faux maleri. Påfør en eller to lag af maling for at opnå fuld dækning.

•Mix flere forskellige lignende nuancer af glasur. Bruge tre dele glasur, dels base maling og flere dråber af farvetone i forskellige jordfarver til hver glasur. Henvise til din prøve når blande passende glasur farver. Holde variationer mellem glasurer subtil for en mere realistisk dekorative finish.

•Applicer og fjern glasurer ved hjælp af forskellige teknikker, overlapper de forskellige nuancer. Børste på med en chip pensel og blødgøre med en håndfuld af bundter op klude. DIP med havet svamp direkte i glasuren, fjerne overskydende glasur med en klud og pounce svamp på overfladen. Eksperimentere med sammenkrøllet plastikposer til at sprede maling. Blødgøre og blend overflade med en flad pude af klude, hvis nødvendigt. Tillad glaseret overflade til at tørre helt, før du tilføjer faux mørtel.

•Draw omridset af din sten figurer med kridt. Tint dine base maling for at blande den ønskede farve på dine faux mørtel. Male omkring din sten. Anvende to frakker, hvis nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Beskytte og forsegle din slut med et lag fernis. Vælg en lak i en satin eller mat finish til et mere rustikt udseende.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com