Faux Tie-Dye maleteknik

May 1

Faux Tie-Dye maleteknik

Tie-dye virkninger ikke blot for tøj længere. Uanset om du har brug for et projekt til at underholde børnene eller bare elsker farvestrålende brevpapir, passer tie-dye maleri regningen. Slutresultatet i dette projekt kan gå at dekorere vinduer som "stained glass", få skåret i farverige snefnug, eller endda act som oprindelige pergament for et dybfølt brev. Plus er alle de nødvendige forsyninger fælles husholdningsartikler.

Instruktioner

•Lay en cookie ark på en flad arbejdsoverflade. Sprøjte barberskum nogle skum i ark, og sørg for at dække indersiden af arket helt.

•Glatte barberskum ud med fingrene. Overfladen behøver ikke at være perfekt glat, men barberskum bør være en selv ½-tommer til 1-tomme lag over hele arket.

•Drip en eller to farver af levnedsmiddelfarvestof over barberskum. Du behøver ikke meget. Tre til fem dime-store vandpytter farvestof bør være nok. Du kan bruge én farve eller blande farver som blå og rød, gul og blå, eller rød og gul. Mere end to farver kan gøre malingen ser mudret.

•Stir vandpytter i barbering fløde med fingeren. Pointen er at opnå farverige hvirvlende mønstre. Røre ikke for meget eller creme vil ende som en ensartet farve. Du ønsker så mange forløb om lys og mørke som muligt.

•Lay et stykke papir over barberskum og forsigtigt trykke ned. Løft papir off cremen. Krølle op et papir håndklæde og tryk det over papiret. Dette bør sprede malingen i en tie dye-lignende virkning. Gøre det muligt malingen til at tørre natten over.

Tips & advarsler

  • Prøv en tie-dye teknik på almindeligt papir eller vægge med kugler. Læg et stykke papir i en papkasse og sprøjte lidt maling på papiret. Kast i nogle kugler og vippe boksen, så kuglerne sprede maling rundt. Gøre dette på væggen med et tykt lag af maling. Rulle kuglerne rundt på væggen med håndfladen.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com