Fe haven håndværk

January 3

Fe haven håndværk

Det er sjovt at tiltrække "feer" til din have og give dem et behageligt sted at bo og spille. Fe håndværk brug af naturlige materialer, der feer er ry for at elske. Folklore siger, at fremstillede varer tendens til at gøre feer ubehageligt. Oprette en æterisk fornemmelse for din have ved at oprette fe haven håndværk.

Fe Trap

Fe fælder er lavet ved at binde enderne af seks lige pinde af lige længde sammen i en pyramideform. Baste en klokke, så det hænger ned fra toppen af pyramiden. Agn fælde med honning eller bær til at tiltrække feer, der elsker søde ting. Accessorize dine fælde med elementer til at behage typen af fe du gerne vil have besøg. Tilføje en trone lavet af en iris blossom at tiltrække en blomst fe eller en seng af moss at behage sin skov fætter. Bekendt en fe har besøgt når du hører den klokke ring.

Fe Bower

En fe bower har vægge af vinstokke. I morgen er det prydet med blå blomster, og hver aften, runde hvide blomster åbne at byde velkommen til månen. Opbygge en bower ved at køre en streng 2 fod over jorden mellem to poler. Drive en række af indsatserne i jorden 1 fod fra hver side af strengen. Flere snore mellem indsatserne og horisontale strengen til at gøre en pup-telt figur. Toget formiddag herlighed og månen blomst vinstokke op strengene.

Fe dans cirkel

Tegn en cirkel på jorden i skyggen af nogle små planter, f.eks bregner eller caladiums. Det skal være i et område, der forbliver fugtig. Samle flade plader af mos og udfylde cirklen med dem. Vand mos godt. Skitsere en cirkel med småsten. Klip en 1-tommer bred gren i 1-tommer høje stykker for pladser og en 3-tommer bred gren i 2-tommer høje stykker for tabeller. Arranger møbler rundt i kanten af dansegulvet.

Fairy House

Tæppe en lille trækasse, såsom en cigar boks med tørt mos. Arrangere fundne elementer i det for møbler og dekorationer. Bruge en tørrede svampe til en seng og et stort blad for et tæppe. Flad sten kan være lejlighedsvis tabeller. og en buet gren kan være en chaiselong. Tilføj smukke håndlavede varer beregnet til et dukkehus, såsom en ler te sæt eller et arrangement af tørrede blomster.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com