Fe soveværelse tema ideer

October 11

En fe-tema soveværelse vil holde børnenes følelse af undren i live og gnist deres fantasi. Mange kreative hånd kan indgyde det med skønheden i en fairyland. Opmuntre dine børn til at hjælpe dig med at designe det, og inkorporere deres ideer. I processen, kan du bare genoplive din egen tro på magi.

Kalkmalerier

Væg og loft kalkmalerier indstille baggrund for en indendørs fairyland. Ved hjælp af en palet af farver, ofte findes i naturen, som de grønne og blues, oprette en smuk haven scene hvor lille feer kigge ud fra blomster og træer. Fortsætte det på loftet for en følelse af total fordybelse. Opret din egen bruger stencils, hvis du ikke føler du kan male det frihånd, eller hyre en anden til at oprette den.

Mobiler

Suspendere feer fra en mobiltelefon, hvilket gør dem ud af pap og dekorere dem, eller simpelthen Dingle dem individuelt fra loftet. Dette vil tilføje en charmerende og legende ånd til rummet.

Afpuds

Omkring døre og vinduer, hænge grene med kunstige blade eller vedbend. Placer klud blomster rundt i bunden af væggene, som en forgrund til fairyland. Hvis du foretrækker, kan rummet har virkelige blomster og ivy, også. Brug din fantasi, eller har dit barn hjælp du plukke blomster og pyntegrønt til rummet.

Sengetøj

En sengehimmel seng med ren og skær stof og bånd cascading til gulvet vil gøre en vidunderlig fairyland retreat. Du kan oprette dine egne ved syning klud blade, blomster og ivy mesh stof. Hvis sengen ikke er en baldakin, hænge stof fra loftet efter installation kroge. Vælg fe-tema strøelse og pudebetræk og dekorative stickers lavet til vægge som prikken over i'et, MSNs Our House antyder.

Skattekiste

Mærke en toy box "Fe skattekiste" og omgiver det med kunstige grene og blomster, som om det er skjult i buskene. Du kan sætte et stort, gammeldags nøglen ved siden af det for børn at lege med, også.

Kostumer

Holde fe kostumer i værelser for børn at lege med, gemme dem i skabet eller i skuffer. De vil elske at sætte på deres egen par fe vinger. Hjælpe dem med at gøre kostumer som en Slaske fe nederdel trimmet med falske vedbend, blomster, blade og græs og en fe krans til deres hår.

Dukkehuset

Komplet værelse med fe dukker til at spille med og deres egen fe hjem. Købe et kit eller en allerede gjort fe dukkehus. Endnu bedre, hjælpe børn til at udforme deres egen fe slotte, træstamme huse eller lille hytter fra pap, lim og maling, trimme dem med kunstige blade og ivy.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com