Fed badeværelse farver

July 18

Du er ikke begrænset til kun de få kedelig eller lys-skygge farver, der traditionelt har været en del af badeværelset. Disse lyse farver og enkle designs hjælpe badeværelse ser større og gøre det nemmere at spotte snavs, men lyse og interessante farver også have deres plads. Hvis du ønsker et badeværelse, der har en skarp farvekontrast eller en fed skygge, Vær ikke bange for at eksperimentere og prøve noget nyt. Lysere farver kan fremhæve kunstneriske dele af badeværelset og bidrage til at gøre rummet synes varmere eller mere eklektisk.

Sort

En sort badeværelse er ikke den første idé, der opstår for mange mennesker: sorte kan være overvældende i sådan et lille rum. Men når det gøres korrekt, kan det også være en slående og effektiv badeværelse farve. Bruge mørke sten eller andre naturlige sorte materialer i stedet for sort maling til at opnå en mere high-end følelse. Opveje de sorte farver med andre slående inventar eller indretning, bruger sølv, krom, guld og hvid.

Rød

En rød badeværelse kan formidle en følelse af rigdom og vitalitet, afhængigt af den skygge, du vælger. Mørkere røde tendens til at se paladsagtige og gå godt hvis du forsøger en luksuriøs herregård eller slot stil. Prøv at holde disse reds begrænset til vægge og struktur i badeværelset, da for meget kan være overvældende. Lysere, brand-farvet røde tilføje gejst til badeværelse indretning og kan fordeles mere bredt, men pas på at ikke overforbrug sådan et kraftfuldt farve.

Gul

Gul bringer tankerne sollys og blomst farver. Det kan være nyttigt for at gøre en kedelig og kolde badeværelse ser mere munter og varm, især hvis det har ingen vinduer. Du kan bruge gul i et vægmaleri, i en flise mønster eller på vægge og stoffer af dit badeværelse. Det virker godt hvis du blander det med solen temaer og blomster, som er også populære designvalg for et badeværelse.

Grøn

Hvis du beslutter at gå med grøn til din fed badeværelse valg, gør det en naturlig grøn tone. Bruge en sage green eller te grøn for et mere beroligende, neutral farve, der fungerer godt med de almindelige hvide nuancer af et badeværelse. Du kan også vælge pulserende blad og skov grønne, hvis du ønsker at tilføje nogle energi. Disse grønne, som med sort, kan overmande en lille plads let, så brug farven klogt, og vær ikke bange for at tilføje i nogle virkelige planteliv eller natursten som et supplement.

Blå

Blå er en af de dristigste badeværelse farver, og også en af de mest almindelige valg. Blå er en vand-orienterede farve, og går meget godt med hav, sø og nautiske temaer samt med himmel-orienteret design. Der er så mange nuancer af blå at du skal kunne finde en eller flere der matcher dit planlagte indretning. Blå generelt giver et badeværelse mere afslappende, roligt følelse end farver som rød og gul.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com