Fede idéer til en gør det selv-Teen soveværelse

July 2

Par teenagere har masser af kontanter til brug i redecorating deres værelser. Hvis du vil give din teen graver et facelift, men kan ikke foråret for pebret møbler, gør det selv at bo på budget. Ved at engagere sig i en gør det selv-istandsættelse proces, kan du ikke kun håndværk en æstetisk tiltalende værelses reflekterende af dig og dine interesser, men også have det sjovt mens fuldfører opgaven.

Bed tilføjelser

Tilføje nogle stil til din bedscape ved at skabe nogle tilføjelser. Sætte din gamle T-shirts til god brug ved at omdanne dem til pyntepuder. Indsamle gamle Ts, og købe hovedpuden former. Skære Ts til forms, og sy dem sammen. Bruge bagsiden af t-shirten som underlag, eller oprette en opbakning i en kontrasterende stof. Eller gøre no-sy puder af crafting nogle fra fleece. Køb fleece i en farve eller udskrive dine valg. Måle fleece passer til puden former for dit valg, tilføje ca 4 inches på hver side. Klip ud fleece firkanter, så frynser langs omkredsen. Placer et stykke fleece på hver side af puden, og sikre pude inden for ved at binde din frynsede stykker sammen for at lukke stof omkring din pude form.

Ualmindeligt væg elementer

Afgive en redegørelse om den ene væg i dit værelse ved at omdanne det. I stedet for at hænge en tør-slette bord, vende en hel væg i en tør slette overflade ved at dække muren med hvide badekar surround materiale. Hvis hængende odds og ender er mere dine ting, spredes et tyndt lag af ledningen over en væg for at gøre det til en wall-størrelse kork bord. At gøre en forskel med bare maling, skabe geometriske figurer med tape og bruge maling i forskellige nuancer til at male i og omkring disse nuancer, giver denne accent væg en frisk og funky look.

Vinduet forbindinger

Klæd din plain Jane windows uden at købe standard vinduet forbindinger. At skabe en perfekt afstemt paradenummer, købe et ekstra sæt af plader og bruge dette stof til håndværk vindue toppers ved at købe og efter et topper mønster. For en funkier og lettere at producere indstilling, købe flere badeforhæng i en farve eller et print der matcher dit værelse. Forkorte disse gardiner, så de kan tjene som et vindue topper, ikke en fuld vinduesskærm. Hænge gardiner ved hjælp af din precreated huller fra en gardinstang.

Møbler forny

Hvis du ønsker møbler med et nyt look, men ikke er klar til at købe et nyt sæt give en gammel en en ny leasingkontrakt om liv. Med forældrenes tilladelse, sand ned disse gamle stykker og genfremstille dem i fed nuancer, male det hele stykke én farve eller ved hjælp af forskellige farver til virkelig pynte dine møbler. For en mindre permanent ændring, vil simpelthen wrap din seng stillinger med bånd, at skabe et vævet mønster, der fange opmærksomhed og give dine møbler en frisk og eklektisk føler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com