Fede idéer til en Preteen soveværelse

May 22

Fede idéer til en Preteen soveværelse

Som teenager årene nær, vil mange unge føle en voksende ønske om at afprøve grænser og udtrykke deres individualitet. Et soveværelse makeover er den perfekte projekt til at styre børn fra tilfældige oprør med en kreativ omlægning, der handler om at udtrykke deres særprægede personligheder. Udsætte tweens til en mangfoldighed af design stilarter, som kan supplere deres individuelle interesser, men give fyre og gals frihed til at vælge den endelige indretning på egen hånd.

Art Deco Drama for Diva

Kostume-fyldt kufferter kan være fint for børn stadig i de tidlige kvaliteter, men når gymnasiet væve tættere i år end børnehave, det er på tide at give spirende teaterfolk et soveværelse makeover, som er både klassisk og moderne. De rene linjer og glat overflader af Art Deco stil minder den gyldne alder af Hollywood uden ser dateret. Opt for klassiske væg farver som havet grønne eller bleg coral. Afhente vintage forfængelighed og dressers med sort lak og børstet sølv finish som en hyldest til de sorte og hvide film vist på det hvide lærred. Tilføje et strejf af blødhed med et overdådigt chaise lounge og polstret fløjl hovedgærde, eller gå helt maskuline med et mørkt læder club stol. I stedet for at vise indrammet kunst, holde rummet ungdommelige af Krydsegenskaber op urammet plakater af klassiske film noir film som "Sunset Boulevard" eller "Kvinden uden samvittighed."

Sporty Spa for afslappet atlet

Lille atleter nyde over-the-top kitsch som fodbold telefoner og baseball handske stole, men fuldmodent spillere har brug for en afslappende oase, hvor de kan slappe af fra spændingen af intens konkurrence. Undgå de grønne minder om så mange boldbaner og i stedet bruge klassiske dæmpede nuancer på væggene, såsom navy eller maroon, eller gå til en ægte spa look med en lys, levende blå. Atleter komme ofte hjem svedig og stribet med snavs, så undgå lyse sengetøj eller tekstiler der pletten let, som silke. Tilføj en backless bænk ved foden af sengen som en siddepladser løsning, der kan flyttes ind i midten af rummet til strække, og vægtløftning. Bringe et strejf af en foretrukne sport ind i stuen med mere modne tilbehør, såsom vintage vimpler eller autografer sportsudstyr.

Old World Library for Bookworm

Flittige tykes på vej mod at blive alvorlige lærde bare kan elske en rig, antik-inspireret interiør. Vælg betydelige, udskårne træ dressers, gavle og reoler til at give rummet en regal modenhed. Gyldne vægge i en tekstureret maling eller venetiansk gips tilføje lysstyrke til rummet ved at bringe de varme toner i den mørke træmøbler. Stable læder-bundet bøger på hylderne som et dekorativt tilbehør; billig diskenheder kan findes på de fleste bruges boghandlere. Finde balancen mellem unge og modenhed af indramning flere grusomme klassiske illustrationer fra brødrene Grimms eventyr. Oprette en comfy læsehjørne med en vinge-bakkes stol re betrukket med en sjov, ungdommelig mønster.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com