Fede idéer til soveværelse dekorationer

January 8

Soveværelserne kan være værelser i dit hjem, der er de mest sjove at dekorere. Du behøver ikke at bekymre dig for meget om hvad gæsterne vil tænke på din udsmykning flair, fordi de ikke er set meget af besøgende. Dette gør det meget lettere for dig at slappe af og have sjovt når du dekorere din soveværelser. Lad din cool personlighed skinne igennem som du gør din soveværelser steder, du virkelig ønsker og vil nyde.

Planteskoler

Male væggene en soft pastel farver. Gule, grønne og cremer vil fungere godt for drenge eller piger. Bruge udstoppede dyr som vægudsmykning for at tilføje visuelle interesse, dybde og tekstur til børnehave vægge. Stencil børnerim, bogstaver, tal og figurer på væggene. Placer familiebilleder på flydende hylder rundt i lokalet.

Førskolebørn

Stencil bogstaver, tal og figurer til en preschooler soveværelse vægge for at skabe en sjov læringsmiljø. Placer en væg grænsen på eller lige over øjenhøjde af preschooler. Brug børnestørrelse møbler malet i sjov, levende farver. Oprette forskellige områder af rummet til specifikke aktiviteter. Placere et lille bord med stole på ét område til at tjene som både en kunst og læse område. Udpege et andet område som en legeplads, hvor legetøj gemmes og nemt tilgængelige for preschooler.

Tweens

Bruge billeder, billeder og plakater fra din tween favorit sangere, filmstjerner og sportsfolk som vægkunst. Oprette en undersøgelse område med en helt funktionelle skrivebord. Tillad din tween at tilføje væg decals til hendes vægge og møbler for at give hende en følelse af selvstændighed og tillade hende at opdage sin egen udsmykning stil. Holde bedding simpel. Give din tween masser af opbevaringsplads, der kan også fungere som ekstra siddepladser til hendes venner. Hule osmannerne, og bænke arbejde samt opbevaring og siddeplads.

Voksne

Vælg et tema til dit soveværelse. Bruge større stykker af møbler. Dette vil tage mindre plads end flere mindre stykker. Male væggene en neutral, afslappende farve, der er nemt afstemmes med andet tilbehør. Prøv faux maleteknikker for at tilføje tekstur, dybde og dimension til væggene i dit soveværelse. Krydre et almindeligt soveværelse med dyreprint vindue behandlinger eller mørke, gothiclike sengetøj. Bruge forskellige farvede pærer til at angive forskellige stemninger til dit soveværelse.

Gæsterne

Oprette en varm og indbydende soveværelse for dine gæster. Sted en velkomstkurv på en kommode eller Præsidiet med glemt ofte elementer som tandbørster, sæber og shampoo. Placer en hvilestol eller andre behagelig stol i det ene hjørne af gæst soveværelse. Holde sengetøj, tilbehør og farver enkel. Sted ekstra lamper med matteret, lav-watt pærer til at give dine gæster med blød belysning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com