Fede idéer til soveværelser til fyre

March 3

Fede idéer til soveværelser til fyre

Lad os klare bare det, fyrene kræve ikke den samme type af soveværelse forkælelse som piger. De behøver ikke 12 puder på deres seng "bare fordi"; de behøver en større end livet spejl, så de kan se deres komplette outfit hoved-til-tå. Fyrene har brug for komfort, plads og for nogle, en lille stil. Når du søger for at fikse op en mand-venlige soveværelser, er der nogle måder at tilføje en dekorativ touch uden fyld bamser og lyserøde figurer.

Moderne Design

Mænd behøver ikke-funktionelle puder til deres senge til at være komfortabel. De kræver imidlertid en dejlig robust seng, der er stærk og bygget til hans maskuline ramme. Prøv et simpelt design, der er udstyret med mørke træsorter og fixtureless møbler. Chokolade brun, sort og grå er en slank farvepalet egnet til fyre af forskellige personligheder. Male én væg i en trækul grå og hænge en oversize sorte og hvide kunsttryk. Gemme alt væk på sin plads med nary en sko eller tegnebog udsat for denne rene, sofistikerede design.

Kunst på væggene

For den fyr, der er en kunst feinschmecker, skal du bruge en hel væg til en kunst collage. Uanset om han er i musik, grafik, sport eller alt, ramme en række billeder ved hjælp af de samme farvede billeder på væggen. Hvis han er en kunstner af enhver type, er det en god chance for at hænge sit eget arbejde på displayet. Bruge samme ensfarvet sengetøj og gardiner som er anvendt ved billedrammer for at gøre farven pop. Vælg en enkelt hjørne af lokalet og Fastgør objekter såsom maling pensler til at klare fiskeri wire og hænge fra loftet i varierende højder. Få en stor pensel og plaske en komplementære farve på væggen over sengen og lad tørre. Den abstrakte design vil sikkert inspirere ham til at antænde sin kreativitet.

Multi-funktion plads

Hvis din fyr er begrænset til de fire vægge han kalder et soveværelse og intet mere, han kan have behov for nogle organisatoriske bistand. Hvis han udfordres til krampe alt undtagen køkkenet synke i hans værelse, afsnittet off plads at definere hvert område. Gøre brug af vægplads til at hænge hylder og reoler til at huse alle hans skrammel. Brug under seng opbevaringsbeholdere til at holde ting han ikke skal have adgang til ofte. Få et lille bord og rullende stol til et skrivebord, hvor han kan indsende papirer, bruge sin laptop og holde personlige ejendele organiseret. Separat kontorområde med store lyse gulv tæppe til at give området sin egen fokus.

Bachelor Pad

For den enkelte fyr, der søger for at imponere en speciel pige, er der et par cool ting, der kan gøres for at fikse op i stuen for at forberede for gæsterne. Montere et fladskærms-tv langs væggen til sene film. Installere en lysdæmper på belysningssystem for mild lys ændringer. Hook op en trådløs mediesystemet til at inkluderer et lydsystem, der vil spille populære afspilningslister cued op. Tilslut mini køleskab til at holde vin og frisk frugt kølet i rummet. Bruge høj tråd count jersey Strik ark og en overdimensioneret mørke fåreskind tæppe velkommen bare fødder.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com