Fedtsten synke skæring værktøjer

April 7

Fedtsten er en attraktiv-leder sten består af mineraler som talkum, magnesium, dolomit og chlorit. Kombinationen af mineraler giver fedtsten en glat overflade, der er blød at røre ved. Fedtsten er ofte bruges til at gøre tællere og dræn. Med de rigtige værktøjer, kan du klippe din fedtsten til dine egne specifikationer.

Håndholdt rundsav

For at trimme en plade af fedtsten til passende for din counter eller vask størrelse, skal du bruge en håndholdt rundsav med en murværk klinge. Det er meget foreslået, at du bruger en industrielle vakuum knyttet til din sav til at støvsuge op den store mængde af støv, som skæring vil generere. Når du skærer din fedtsten, bør du bære beskyttelsesbriller.

Stiksav

For at skære det hul, der vil holde en vask, skal du bruge en håndholdt puslespil og 4-tommer carbide vinger. Denne nedskæring er sandsynligvis den mest indviklede, du nødt til at gøre. Tegne en retningslinje på din fedtsten, skildrer præcis hvor du ønsker din cut at være. Placer kanten af jigsaw klingen mod linjen og langsomt begynde din cut. Tage stor omhu at følge linjen hele vejen gennem processen. Efter du har foretaget de groft skåret, kan kanterne glattes ud med en håndholdt grinder.

Boremaskine

For at skære et hul gennem overfladen af din fedtsten, skal du bruge en standard boremaskine og en carbide tippes hulsav. Du skal også bruge en klemme og træ skabelon som en guide for hullet så for at skære et hul i din fedtsten. Anbring skabelonen på din sten så guide hul er justeret med den ønskede placering af din hul og klemme træ ind i position. Sætte hulsav på Boremaskinen, Anbring saven i guide hul og skære lige ned. Carbide tippet så tænder vil skære igennem fedtsten meget hurtigt.

Håndholdt bælte Sander

For at afrunde kanterne af din fedtsten slab, kan du bruge en håndholdt bælte sander med 80 grus sandpapir (anbefales). Tegn et afrundet disposition på hjørnet, ønskede slebet ned. En enkel teknik til at tegne denne skitse markedsføring en runde objekt (såsom en dåse) på hjørnet og ved hjælp af den kan kanten som en guide. Placer bælte sander mod hjørnet og slibe væk stenen, indtil du har den afrundes.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com