Fedtsten vs slagter blok

August 7

Fedtsten vs slagter blok

Installere nye køkken bordplader i dit hjem er et kostbart projekt, der kræver nøje overvejelse, når du vælger materialer. Fedtsten er en naturlig sten, der tilbyder en attraktiv finish i et materiale, som er holdbar og nemme at holde rene. Den naturlige træ af en slagter blok køkkenbordet er også et godt valg for dit køkkenborde. Din livsstil kan hjælpe dig med at træffe beslutning om det bedste materiale til brug i dit hjem. For eksempel hvor meget tid du har til at afsætte til rengøring og vedligeholdelse samt mængden af madlavning og fødevarer forberedelse du planlægger at gøre derhjemme alle faktor i din beslutning når remodeling et køkken.

Holdbarhed

Både fedtsten bordplader og slagter blokke kan ridse med opskæring og fødevarer forberedelse. Du kan fjerne ridser med lys slibning. Fedtsten er modtagelige for ridser, som du ikke kan reparere. Tælleren vil kræve udskiftning af stenen, hvis det revner. Fedtsten bordplader er meget varmebestandigt, men slagter blok kan skade fra varme gryder og pander. Brand og forbrændinger kan skade den træ bordplade, som kan kræve udskiftning. Vand og væsker kan beskadige slagter blok bordplader, der begrænser de områder, du kan bruge materialet. For eksempel, skal du ikke installere træ i nærheden af vasken i køkkenet.

Vedligeholdelse

Du kan vaske din slagter blok og fedtsten tællere, der med et mildt rengøringsmiddel og vand. Du bliver nødt til at olie bordplader for at bevare skønheden i begge materialer mindst en gang hver måned. Mineralsk olie fungerer godt for både counter materialer. Undgå at bruge vegetabilsk olie på køkkenborde, fordi olien bliver harsk.

Sanitet

Oliering slagter blok og fedtsten bordplader gør materialet modstandsdygtigt over for en ophobning af bakterier. Mineralsk olie fylder den porøse overflade af kabinetter, forhindrer bakterier i slår sig ned i krinkelkroge. Aftørring ned tællerne efter opskæring af kød og fjerkræ forhindrer forurening af andre fødevarer under forberedelse.

Omkostninger

Den største forskel mellem materialerne koster. Fedtsten har en højere pris end slagter blok bordplader. Du vil have mere fleksibilitet, når det bestemmes, hvor du vil placere countertop materiale, når du bruger fedtsten, men.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com