Fejl, der bor i kompost bunker

January 14

Fejl, der bor i kompost bunker

Hvis du finder fejl i din kompostbunke, forvisset om, at mange af dem er der en god grund. Fra fluer til biller hjælpe de fleste bugs, nedbryde kompost materialer til en gavnlig økologisk tilføjelse til dit hjem haven. Desværre, din kompostbunke kan også tiltrække generende bugs. Gør dig bekendt med typerne af fejl du kan finde i din kompostbunke, og hvorfor de er der for at undgå enhver gætterier.

Fluer

Fluer lever i din kompost bunke signal om, at din kompost er nedbryde korrekt. Fluer spise organisk materiale med lidt at ingen forskelsbehandling, og de gavne din kompostbunke ved medvirken i nedbrydning proces, ifølge University of California kooperative forlængelse. På grund af tilstedeværelsen af andre bugs i kompost samt høje temperaturer er bakterier og larver deponeret ved at besøge fluer ikke en årsag til bekymring. Hvis deres tilstedeværelse er en plage i din værftet, anbefaler University of Illinois udvidelsen imidlertid dækker dine madrester med ca 1 fod af kompost.

Myrer

Myrer er gavnlige insekter, der kan vises i din kompostbunke. Myrer bidrage til din kompost ved at hæve fosfor og kalium indholdet, hvilket øger som myrer transport mineraler fra sted til sted, mens de ser for fødevarer. Derudover fjerne myrer potentielt skadelige materialer fra din kompostbunke, som svampe og insekter, som de lever af. I stedet for blot at spise i bunken, myrer søge efter mad at bringe tilbage til deres reder, ifølge University of Illinois forlængelse.

Biller

Beetle er en anden gavnlige bug, der bor i kompost bunker. En række arter, såsom den fjer-vinget Bille og jorden Bille, foder i alle stadier af livet. Larverne spiser vegetabilsk indhold, der føjes til kompost bunken, mens voksne indtager svampe og andre dyr som snegle, ifølge University of Illinois forlængelse. Disse bugs hjælper opdeling proces og rydde op i uønsket indhold.

Kakerlakker

Kakerlakker betragtes som både venner og fjender til kompostbunke. Med en forkærlighed for mørke, fugtige steder dukke kakerlakker ofte op i kompost. Da de feed levnedsmidler scraps såvel som henfaldet organisk materiale, de er fælles besøgende, der blevet skadedyr, kun når de forlader kompost og indtast dit hjem. Bare holde din kompost væk fra væggene i dit hjem, holde dit hjem godt forseglet og undgå at efterlade åbne kilder til mad eller vand indendørs, der vil tiltrække kakerlakker. Ligesom andre bugs er kakerlakker gavnligt for din kompostbunke, ifølge Texas AgriLife Extension Service, Bexar County. Kakerlakker spise og nedbryde indhold i din kompost, så der er ingen grund til bekymring eller kontrol.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com