Fejl E9 på en Thermador ovn

July 20

Thermador ovne har forskellige funktioner, såsom 6 forskellige rack positioner, konvektion madlavning, selvrensende, og et display, som viser dato og klokkeslæt. Ovnen kan også vise fejlkoder, hvis problemer opstår med drift af ovnen, herunder F9 fejlkode. Denne kode angiver fejl på en indre logik, oftest forbundet med dør smæklås.

Selvrensende

F9 fejl kan opstå, når du har brugt funktionen self rengøring på Thermador ovn. Under selvrensende, ovndøren låser automatisk og forbliver låst på grund af de ekstreme temperaturer nået. Mens døren skal låse automatisk én gang rengøring er komplet og ovnen er cool, nogle gange en fejl kan opstå, og døren forbliver låst, forårsager en F9 fejl. Afbryd strømmen til ovnen, vent 30 sekunder, og Tilslut strøm hen til reset og unlatch døren.

Nulstille

Hvis ingen selvstændig ren proces var på plads da F9 fejlkode opstod, kan en simpel kraft reset være nødvendigt at fjerne koden. Afbryd strømmen til ovnen, vent 30 sekunder og derefter vende tilbage strømmen til ovnen. Hvis du ikke kan få adgang til strømkablet til ovnen, skal du deaktivere effektafbryderen eller fuse for at slukke for strømmen til ovnen. Når strømmen er genoprettet, Vælg en ny funktion, og tryk på "Start."

Dør smæklås

En simpel fejl med dør lås kan undertiden forårsage F9 fejl. Hvis døren låsen synes at være at holde eller døren ikke åbner så let som normal, ren dørkontakt med en fugtig klud til at fjerne snavs eller rester. Tør låsen med en klud og vrikke låsen for at sikre låsen bevæger sig frit, og at du kan åbne og lukke døren fast. Tryk på "On/Off" til at klare fejlkoden.

ERC

Elektronisk range control (ERC) kan også være ansvarlig for fejlkoden. Hvis dette er tilfældet, vil alle andre forsøg på at rydde F9 fejlkode ikke blive en succes. Afbryd strømmen til ovnen og kontakt Thermador for service, som erstatter det Europæiske Forskningsråd er en temmelig kompliceret proces, der bør udføres af en professionel.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com