Fejlfinding af EarthWay spredere

October 14

EarthWay producerer og markedsfører to hovedtyper af bolig sprederen værktøjer: udsendes også kendt som roterende spredere og slip spredere. Spredere er alsidige haveredskaber bruges til gødskning, såning og overseeding eller ændring af jord. Hver type af sprederen funktioner forskelligt men alle modeller af samme type fremstillet af EarthyWay fungerer på samme måde og heller ikke er alt for komplekse værktøjer, når det kommer til fejlfinding

Instruktioner

Fejlfinding Broadcast spredere

•Test sprederen kalibreringen før Fyldetragten ved at dreje på drejeknappen til indstilling 30 og ser på release blænde nederst på tragten. Sørg for at hullet eller huller er helt åben. Så ved du, at uanset hvilken indstilling du vælger derefter vil være præcise. Løsne eller stramme kontrolkabel eller rod kører mellem kontrolelementet indstilling og hopper aperture hvis når indstillingen indstillingsknappen er drejet til 30 og blænden er ikke fuldt åben og uhindret.

•Prevent bare pletter eller uensartet anvendelse af materiale ved at gå i en ensartet tempo over hele området og lidt overlappende fjervildt kanterne af hvert pass at der så ensartet en lag af materiale er fastsat som muligt.

•Maximize ensartet anvendelse, når det er afgørende at gøre det, ved at gøre to passerer hen over området i et crosshatching mønster med indstillingen sprederen fastsat til halvdelen af den anbefalede dosis for det materiale, der spredes.

•Prevent materiale fra kastes også langt væk af sprederen ved at sænke indstillingen sprederen. Dette vil forhindre frø eller gødning fra bliver projiceret ind i tilstødende plantning senge eller på nærliggende fortove hvor det ikke er ønskede. Som en regel små partikler fra sprederen ikke rejser som langt større størrelse partikler, men konsultere din sprederen manual for de korrekte indstillinger for den pågældende type, størrelse og vægt af materiale du spredning.

Fejlfinding Drop spredere

•Tillad frigivelsen af materiale ud af sprederen hopper af mens skubbe sprederen frem, push styrearm frem til stop bolt. For at stoppe, trække håndtaget tilbage for at lukke flow huller, før du op med at bevæge. Flytte stop bolt på sats gauge forsamling til den korrekte indstilling

•Prevent tunge steder af materiale fra at blive deponeret ujævnt over græsplænen ved at gå i en selv tempo over hele plænen, mens hopper er engageret. Luk hopper frigive straks som du kommer til et stop for at undgå overkoncentration af materiale i dette spot.

•Correct ujævn dækning med sprederen ved at skære mængden af materiale i sprederen hopper halve og gøre to passerer over samme område, men med det andet gennemløb på 90 grader til først. Denne måde du levere den samme mængde af gødning eller frø over området, men fordelingen er mere præcist og jævnt fordelt.

•Åbn op tilstoppede sprederen huller af agiterer spidsen af en unbent papirclips eller et søm i release huller i bunden af sprederen hopper. Ved hjælp af en sprederen over våde græs kan ofte skabe en pasta med materiale i tragten og huller skal ryddes regelmæssigt, således at gødningen eller andet materiale er udgivet ensartet ud af tragten.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com