Fejlfinding af ingen magt i en Galanz mikrobølgeovn

March 8

Galanz mikrobølgeovn er kendt for at være økonomisk og stilfuld. Når din mikroovn pludselig standser arbejdet, er der et par ting du bør tjekke før du beder om service. Aldrig udsætter forsøg på at reparere en mikrobølgeovn dig selv, som fjerner dækken farligt udstyr, der kræver specialiseret uddannelse til at arbejde med. Forsøger nogen reparation selv vil annullere din garanti og kan resultere i skade. Nogle gange, men der er simple ting, der kan forårsage din mikroovn at miste magten og de fleste er let afhjælpes.

Instruktioner

•Kontrollér sikring eller afbryder. Hvis sikringen er sprunget, erstatte den. Hvis afbryderknappen er ' sprunget ud ', flip den tilbage på. Hvis sikringen til din mikrobølgeovn blæser gentagne gange, anbefaler Galanz, erstatte det med en større sikring. Galanz mikrobølgeovn bruger et stort ryk af start-up effekt og dette kan overbelaste nogle mindre sikringer.

•Kontrollér sikker mikrobølgeovnen er sat. Prøv at sætte en lampe i de samme stikkontakt for at sikre outlet er at få magt. Hvis lampen ikke arbejde enten, skal du kontakte en elektriker for reparationer.

•Luk døren sikkert. Mikrobølgeovnen vil ikke operere med døren åben til at undgå mikrobølgeovn lækage. Prøv at vrikke døren op og ned, mens den er åben. Hvis det wiggles, fastspænd skruerne, hængsel i venstre side af døren. Løse hængsler kan holde døren fra lukkes sikkert.

•Luk mikrobølgeovnen døren og jiggle det. Hvis den bevæger sig, dør kroge er defekt og skal udskiftes. Kontakt en reparation center, som dette indebærer åbning mikrobølgeovnen. Hvis døren ikke jiggle men stadig ikke lukke tæt, brug en fugtig klud til at rengøre snavs og rester fra døren kroge. Beskidte døren kroge kan interferere med ordentlig dør-lagres.

•Kontrollér paneludløseren, hvis man er til stede på din model. Hvis det er løs, kunne det forhindrer mikrobølgeovnen sensing når døren er lukket, hvilket forhindrer mikrobølgeovnen fra at dreje. Det skal erstattes af en professionel.

Kortindgangsdør en reparation center hvis din Galanz mikroovn stadig ikke virker. Der kan være en blæst indre sikring eller en defekt dørkontakt, som begge skal erstattes af en professionel.

Tips & advarsler

  • Kende status for din garanti; Hvis det er stadig gyldigt, skal du kontakte en reparation center først.
  • Forsøg aldrig at fjerne dækslet til din mikrobølgeovn dig selv.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com