Fejlfinding af problemer med mikrobølgeovne

October 3

Fejlfinding af problemer med mikrobølgeovne

Mikrobølgeovn er en bekvem lille apparat at eje. Med den kompakte størrelse og hurtig madlavning gange, har de hurtigt vundet popularitet i hjem rundt om i verden. Forsøger at reparere en mikrobølgeovn er ikke anbefales på grund af den faretruende høj spænding, de indeholder, men hvis din enhed handler op, et par fejlfinding foranstaltninger findes du kan prøve før du ringer i en autoriseret reparation person.

Instruktioner

•Kontrollér at mikrobølgeovnen er tilsluttet og at stikkontakten modtager strøm. Det første trin til fejlfinding er til altid at starte med det indlysende. Flosset eller beskadigede ledninger, enten fra slid eller husstand skadedyr, kan forårsage en effekt kort eller endda et brand. Hvis ledningen er beskadiget, afmonterer mikrobølgeovnen og brug ikke før det er udskiftet.

•Kontrollér pladespilleren. Hvis pladespilleren ikke er roterende under tilberedningen, kunne det være kommet ud af den motoriske vedhæftede fil. Generelt, pladespilleren er tilsluttet motoren af riller eller slots i bunden af bakken. Nogle modeller bruger en rulle rack i et spor til at bistå med flytning af bakken. Hvis skuffen ikke er justeret ordentligt ikke eller hjulene i sporet, vil bakken ikke flytte. Justere bakken, fjerne eventuelle madrester fra sporet og genstarte mikrobølgeovnen for at se, hvis dette løser problemet.

•Juster kokken indstillingen. Nogle mikrobølgeovn kommer med en indstilling desuden til kok indstilling af timeren. Hvis det digitale display er sammentælling nede men ovnen er ikke i orden, skal du kontrollere, at mikrobølgeovnen var programmeret til at "koge". Sørg også for du trykkede på knappen "start" efter programmering tilberedningstiden. Annullere det aktuelle program, input tid og cook indstilling og "start" knappen for at se, hvis ovnen fungerer korrekt.

•Brug kun Ikkemetal køkkengrej. Nogle fødevareemballage indeholder små mængder af metaller, som folie foret indpakningsmaterialet eller håndtag på mad containere. Hvis mikrobølgeovnen popping eller gnistdannelse under tilberedningen, eller at give en sveden lugt, skal du fjerne mad og køkkentøj og forsøge at genopvarme maden i en plastik, glas eller andre Ikkemetal container. Udpakke alle mad før genopvarmning.

•Kontrollér dør smæklås. Mikrobølgeovnen fungerer ikke, hvis døren ikke lukkes sikkert. Sørg for intet hindre dør lås som madrester. Åbner døren, Find låsen og sikre den bevæger sig frit. Luk døren stramt og forsøg at genstarte mikrobølgeovnen.

Tips & advarsler

  • Avancerede reparationer og fejlfinding bør kun udføres af personer, licenseret og erfarne reparation. Åbne din mikroovn boliger kan resultere i elektrisk stød og død.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com