Fejlfinding af Thermador ovn fejlkoder

July 4

Thermador indbyggede ovne er udstyret med digital kontrol og skærme. Ovnene viser fejlkoder, der anvendes af serviceteknikere til at diagnosticere og løse problemer med ovnen. Udseendet af en kode betyder ikke altid service er påkrævet, men fortsatte visningen af en kode betyder, at ovnen skal inspiceres for at fastslå, hvis reparationer er nødvendige. Kalde en servicetekniker, hvis en fejlkode vises mere end én gang.

Instruktioner

• Indtast en gyldig temperatur eller hvis "Err" vises på displayet. Dette betyder en ugyldig tid eller temperaturen blev indtastet. Det angiver ikke et problem med ovnen.

•Drej ovnen ned og vent tre minutter før du tænder det igen hvis "F -24" eller "F-25" vises. Disse fejlkoder betyder tasterne på kontrolpanelet blev skubbet eller rørt i mere end 60 sekunder. Lænet mod ovnen eller hængende objekter foran kontrollen kan forårsage disse fejlkoder vises.

•Tryk på "Ovn Off"-tasten for at rydde displayet og nulstille ovnen, hvis et "F" efterfulgt af to tal er vist på skærmen. Vent tre minutter, og tænd ovnen. Denne type fejlkode angiver problemer med signalet modtages af den elektroniske kontrol bord.

•Skriv fejlen kode ned, hvis en fejlkode vises mere end én gang. Thermador anbefaler, at kalde en servicetekniker, hvis en fejlkode igen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com