Fejlfinding: Bosch opvaskemaskine ikke pumpe vandet ud

April 9

Bosch, et tysk selskab, tilbyder opvaskemaskiner med synlige og skjulte objekter og dem med et brugerdefineret panel front. Disse skiver opererer normalt uden problemer. Du kan dog opleve mindre problemer, såsom vand ikke pumpe ud, når den er færdigafkølet. Fejlfinding af disse problemer for at undgå at betale servicegebyrer eller ringer firmaet til bistand.

Normal drift/luftmellemrummet

Dit Bosch opvaskemaskine har normalt en lille smule vand der er tilbage på gulvet i karret efter cyklussen er færdig. Dette holder sæler mod udtørring. Hvis du ser en masse vand, kontrollere, at cyklussen er faktisk fuldstændig. Din opvaskemaskine kan pause mellem cyklusser. Lukke døren og trykke på "On/Off"-knappen for at genstarte cyklussen. Luftspalten er beliggende i nærheden af vasken, og det er omfattet af en fælles landbrugspolitik. Åbne op for fælles landbrugspolitik og inspicere luftmellemrummet med en lommelygte. Rense det ud med en plast køkkenredskaber, hvis du se træsko eller hvis det utæt.

Filtre

Dit Bosch opvaskemaskine har en cylinder og fine filter, og visse modeller har en mikro filter. Opvaskemaskinen har også et stort objekt fælde. Filtersystem er placeret i bunden af karret. Efter kraftig brug af opvaskemaskinen, kan disse elementer bliver tilstoppet med snavs og mad. Afbryde opvaskemaskinen fra strømforsyningen og fjerne bunden rack. Fjern filter komponenter og rense dem ud ved at holde elementerne under rindende vand.

Slanger/afløb

Dræning slangen er den mest almindelige årsag til vand ikke pumpe ud af din opvaskemaskine. Denne slange fanger vandet kommer ud af opvaskemaskinen. Rens slangen, hvis den er tilstoppet. Sluk for vandet og fjerne slangen fra opvaskemaskinen. Placer det under rindende vand eller grave ud træsko med en plast køkkenredskaber. Hvis du ikke har et air gap installeret, skal du knytte drain slangen under disken. Dette skaber en høj-afløb løkke. Løkken skal være mindre end 20 inches høj. Dette holder vandet fra vasken ind i opvaskemaskinen. Rens dine husstand afløb, hvis de er tilstoppede. Bruge dræning værktøjer eller produkter til at skylle din husstand rør, hvis de er tilstoppede.

Mad affald bortskaffelse/pumpe

Hvis dit Bosch opvaskemaskine er tilsluttet en mad affald bortskaffelse, køre forvalter. Dette vil fjerne alle fødevarer, der har akkumuleret inde forvalter. Fjerne knockout stikket i forvalter, hvis du for nylig har installeret det. Pumpen er placeret nedenunder spray arm og bunden rack. Fødevarer kan blive fanget i pumpen. Rense det ud med en tandstikker eller plast køkkenredskaber. Kig på pumpen komponenter til at se, hvis nogen er brudt. Hvis det er tilfældet, skal du erstatte hele pumpen forsamling, da det er vanskeligt at reparere blot pumpen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com