Fejlfinding en Cub Cadet elektriske 100

July 11

Fejlfinding en Cub Cadet elektriske 100

Opretholde et velplejet græsplæne er en vigtig prioritet, når det kommer til at gøre dit hjem en æstetisk tiltalende sted at leve og at se på; faktisk bliver det endnu vigtigere, som sommermånederne trække i nærheden af blomster burst til liv og græsset vokser med en uhyre fart. Du har brug for en plæneklipper, du kan stole på, så går med en velrenommeret firma som Cub Cadet--producent af plæneklipper Cub Cadet elektriske 100--er et smart træk, men det betyder ikke, at maskinen vil være fri for problemer.

Instruktioner

•Tag din plæneklipper og sikre alle bevægelige dele er stationær, før du forsøger at gøre enhver fejlfinding. Flytte blade kan skær lige igennem dig hvis du ikke tager forholdsregler.

•Kontrollér vinger til balance og overensstemmelsesvurdering. Da du manuelt slår vingerne i hånden bør der ingen beviser for buler eller bøjninger. Hvis der er, vil det være den sandsynlige årsag til overdreven vibrationer. Dette er normalt forårsaget af vingerne slående en sten eller nogle andre unyeilding materiale.

•Hastighed op din bioklip vingerne ved at dreje maskinen anbefalet plæneklipperen hastighed. Du vil ofte finde slåning ved langsommere hastigheder betyder, at du kan normalt ikke korrekt skåret og pulverisere afklippet græs. Check at vingerne ikke er kedelig, som sløve knive har også det samme problem.

•Sørg for dækket, eller bunden af maskinen er en selv overflade, som en ujævn deck vil føre til ulige skæring. Find justering skruer foran de respektive bageste dæk, lige over plæneklipperen dæk. Drej disse skruer for at hæve eller sænke plæneklipperen dæk på den særlige side. Gøre dette indtil du er godtgjort, at plæneklipperen dæk selv.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com