Fejlfinding en gasgrill elektrisk startmotor

April 4

Fejlfinding en gasgrill elektrisk startmotor

Gas grill antænde typisk med en af to elektrisk startmotor typer, enten et Piezo system med en trykknap stemplet eller en batteridrevet elektronisk starter. Begge starter systemer producere en gnist under brænder mens gasstrømme omkring det, forårsager brændstoffet til at antænde. Fejlfinding af et problem starter tager kun et par minutter. Løse grundlæggende problemer selv, såsom en korroderede tændsats tip, så du kan komme tilbage til at grille.

Instruktioner

•Drej alle grill kontrol drejeknapper til positionen "off" og lukker gas ventil til apparatet. Knop for en propan system er på toppen af tanken. Naturgas linjer er udstyret med et håndtag, der vender 90 grader med uret for at slukke brændstof.

•Tryk på knappen tændsats på den forreste Kontrolpanel mens inspicere undersiden af grillen. Følg ledningen fra bagsiden af kontrolpanelet til bunden af grillen hvor tændsats er monteret under brændere. Du bør se en gnist på spidsen af tændsats, når du trykker på knappen på frontpanelet. Hvis ikke, skal du fortsætte fejlfindingen.

•Skub klippet på hver ende af wiren på terminal i bunden af tændsats under grillen og bagsiden af kontrolpanelet, brug nålen næse tænger. Hvis klippet er bøjet eller løs i begge ender, klem den forsigtigt med tænger til en strammere pasform på terminalerne. Tryk på knappen tændsats igen at se for en gnist.

•Rengør spidsen af tændsats med et stykke af ståluld til at fjerne korrosion og snavs, derefter teste for en gnist.

•Åbn batterirummet i bunden af kontrolpanelet for at installere et 9 volts batteri til grill med elektronisk tænding systemer. Luk rummet og teste igen. Hvis tændsats undlader at gnist jo fejlfinding forsøg, del er sandsynligvis slidt op og skal udskiftes.

Tips & advarsler

  • Erstatte en tændsats, hvis den keramiske cylinder er revnet eller tilhugget.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com