Fejlfinding en GE vaskemaskine lækage

June 9

GE vaskemaskiner er pålidelig apparater. Men ligesom alle apparater, dele slid ned og pause. Når du opdager vand på gulvet under din skive, du har brug at finde ud af hvor det kommer fra. Fejlfinding en GE vaskemaskine lækage vil kræve, at vaskemaskinen flyttes fra dens placering, mens stadig er tilsluttet. Har ejerens manual handy for din bestemt model til at henvise til demontering procedurer for vaskemaskinen kabinet. Det første trin i fejlsøgningen er at finde ud af, når vaskemaskinen lækager.

Generel inspektion

Begynder ved at kontrollere de oplagte områder af en skive lækage. Inspicere to fyld slangerne fra væggen på bagsiden af vaskemaskinen. Sørg for, at tilslutninger er tætte og at der er ingen revner eller opdelinger i slangen selv. Hvis der ingen læk, sat vandstanden til store og starte vaskemaskinen.

Inspicere den vand tud, der fylder karret med vand. Hvis det er blevet løs eller revnet, vil vand lække til ydersiden af karret. Hvis tuden er beskadiget, slukke for vandforsyningen og udskifte tuden.

Hvis vandet er begyndt at sive mens fyldet, og tud og slanger er i god orden, skal du få adgang til den ydre balje. Sluk vandet og fjern vaskemaskinen fra strømforsyningen. Fjern det øverste panel ifølge instruktionsbogen. Find en gummi slange og plastik slange, der er tilsluttet vand indsugningsventilen. Se efter revner, opdelinger eller en løs forbindelse.

Inspicere karret

Mens du har adgang til karret, inspicere balje segl. Hvis det er tæret eller beskadiget, udvikle en lækage. Karret seal er beliggende mellem transmission og ydre karret. Med vand i karret, vil der være en mærkbar lækage, hvis den er beskadiget.

Også tjekke i karret for korrosion og huller. Hvis du bemærker, at karret er problemet, kan du købe en ny skive. Karret udskiftninger er ikke virkelig økonomisk, og at pengene bruges på et badekar udskiftning kan ligestilles med en ny skive.

Vandpumpe

Det mest almindelige område af lækager i en GE vaskemaskine er resultatet af en tilstoppede eller beskadigede vandpumpe. Du bliver nødt til at få adgang til vandpumpe fra bagsiden af vaskemaskinen. Kontrollere slange-forbindelser for tegn af slid eller utætheder. Inspicere vandpumpe til skade så godt.

Tilslut strømforsyningen til vaskemaskinen og køre en drain cyklus for at fjerne vandet i karret. Hvis pumpen er synderen, vil du have noget vand på gulvet. Efter afløbet cyklus har afsluttet, Tag renseren ud af stikkontakten. Fjern slangerne fra vandpumpen og tjekke for tilstoppede linjer i slangen og vandpumpe. Sokker og små tøj har været kendt for at få fanget her. Hvis der er ingen træsko og lækagen kommer fra vandpumpen, skal det udskiftes.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com