Fejlfinding en Goodman ovn Circuit Board

March 10

Kredsløb på en Goodman hjem furnace ligger på systemets centrum. Det udfører de samme funktioner som printplader i andre gasfyr, herunder starte motoren eller lukke pressostat, når varmen er nødvendigt. Når systemet sikrer operationerne være nået sikkert, giver printpladen pilot lys til at antænde. Selvom ovne bør være installeret af professionelle, du kan normalt foretages fejlfinding af en ovn, og dets circuit board, dig selv.

Instruktioner

•Locate LED displaypanel for ovnen. Dette panel giver væsentlige oplysninger. Når du har fundet det, sikre at det grøn lys er på at angive bestyrelsen fungerer og ovnen har magt. Alternativt kan du tjekke for at sikre, at ovnen er tilsluttet hvis det grøn lys ikke er om, eller at en sikring ikke er blæst i boksen hovedsikring. En blæst sikring vil være i den off eller neutral holdning i boksen. I så fald gøre det tilbage til positionen on.

•Læs fejlkoder på LED display hvis det blinker. Goodman ovnen er designet til at låse ud den igangsættende proces hvis kontrol kredsløb støder på en fejl ved opstart. Når det sker, begynder LED-displayet at blinke en kode.

•Count antallet af blinker på displayet. Hvis ovnen registrerer mere end ét problem, vil det flash en kode først og derefter pause før blinkende en anden kode. Blinkende vil fortsætte indtil du nulstille displayet. Konsultere din instruktionsbog for den note, der svarer til den blinkende fejlkode.

•Drej off forsyning af strøm til ovnen hvis kredsløb funktionssvigt. Det er sandsynligt, kredsløb funktionssvigt hvis bestyrelsen synes ikke at have magt, selvom sikringer og strømforsyning er fint. Kredsløb er typisk placeret inde i enhedens blæser rum.

•Undersøg printpladen grundigt for en blæst sikring. Se gennem toppen af fuse til at bestemme, om det er blæst. Hvis du bemærker, at ledningerne er afbrudt, skal du erstatte den blæst sikringer. Sikre, at ingen ledninger touch printpladen ramme hvis sikringen er sprunget. Erstat beskadigede eller løse ledninger for at holde den ny sikring fra blæser.

Tips & advarsler

  • Fuse på ovnen kontrol bord er omtrent samme størrelse som en bil sikring.
  • Kontakt en professionel servicetekniker, hvis ovnen føles koldt at røre eller er utæt, selvom pilot lys er antændes og motoren er på.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com