Fejlfinding en Heil SP80

February 13

Heil SP80 er en fan-assisteret forbrænding gas ovn til beboelsesformål. Ovnen kan konverteres til propangas samt og bør fungere problemfrit hvis holdes rene og klare for luftstrømmen forhindringer nær ovnen eller levering og retur lufthuller i hjemmet. Kan stadig opstå problemer, dog, og du kan ofte fejlfinding af disse problemer og finde en løsning uden at skulle kalde Heil for service eller eftersyn.

Instruktioner

•Drej din Heil ovn skifte til "On", hvis der er ingen magt skal ovnen. Nulstille afbryderknappen, hvis kontakten allerede er placeret på "On" og sørg for, at den vigtigste adgangspanel på ovnen er lukket helt.

•Locate gas ventil knyttet til ovnen og tænd det i en uret bevægelse hvis ovnen har magt, men ingen pilot lys. Stop straks hvis du lugte gas, afbryde strømmen til ovnen, forlader hjemmet og kalde dit gasselskab. Dreje termostaten ned til det laveste punkt, hvis der er ingen gas lugt Drej gas knop til "Off". Vente fem minutter, så luft kan klart fra linjerne og derefter Drej gas knop tilbage til "På" og drej termostaten for "Varme" og den ønskede temperatur. Efter 10 minutters drift, skifte termostaten til "Auto".

•Juster termostat til den laveste indstilling, hvis pilot lys ikke antændes efter ovennævnte procedure er afsluttet. Vent et minut derefter sæt termostaten til en temperatur over aktuelle værelsetemperatur. Må ikke gentage denne proces flere gange. Sluk ovnen og kontakte Heil hvis nulstillingsprocessen ikke får ovnen kører.

•Drej justeringen skrue på gas ventil mod uret, hvis pilot lys er for lav og ovnen ikke fungerer korrekt eller drej skruen med uret for at formindske flamme. Erstatte fælles landbrugspolitik på justeringsskrue når du er færdig.

•Tag strømmen til ovnen, fjerne filteret gitter og frigive de clips, der holder filteret på plads, hvis filteret er snavset. Vask filteret med varmt, sæbevand vand og skylle det ud med vand. Lufttørre filteret og derefter flytte det med pile på filteret pegede i retning af luftstrømmen og lukke klip på filteret. Lukket filter gitter, når du er færdig.

•Åbn alle registre i hjemmet hvis ovnen ikke kører varm nok eller kører konstant. Kontrollere, om eventuelle blokeringer, såsom møbler eller tæpper, og sørg for aftræksrør på ovnen ikke er blokerede.

Tips & advarsler

  • Stop hvis du lugte gas til enhver tid, når vedligehold og drift af ovnen. Hvis ovnen er blevet konverteret til propan, kan dette lugter af rådne æg. Sluk ovnen og forlade huset før kalde alarmtjenester eller dit gasselskab.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com