Fejlfinding en Kenmore Advantium konvektionsovn

October 26

Problemer med blæseren

Ventilatoren er afgørende for driften af Kenmore Advantium. Det cirkulerer luften i ovnen for at fremme konvektion og ekskluderer luft til at ventilere ovnen og afkøles i madlavning lys. Hvis ventilatoren fortsætter med at køre de madlavning proces, det er fordi ovnen arbejder hårdt på at afkøles i madlavning området. På samme tid, vil ventilatoren udsender varm luft under konvektion og mikroovn madlavning processer, som den forsøger at kontrollere og vedligeholde madlavning temperaturen i ovnen.

Problemer med lys

Advantium ovne brug halogenlys til at opvarme luften i ovnen og lave mad. Lamperne er høj watt-pærer, som tænder og slukker under tilberedningen. Dette er normal drift for ovnen, da det regulerer temperaturen i ovnen, som kan nå mere end 500 grader.

Spørgsmål under madlavning

Brugere af Advantium ovne rapport en række forskellige lyde og klik under tilberedningen. Dette er relateret til skifte på og ned af lys og fans. De forprogrammerede indstillinger er en upræcis videnskab baseret på de optimale madlavning indstillinger for perfekt arrangeret fødevarer eller perfekt målt portioner. Resultatet er, at mad kan være eller over kogte. Den bedste måde at tjekke dette er at måle størrelsen af portioner og lægge maden på fad, som foreskrevet i manualen. Under tilberedningen, vil Advantium bip og instruere brugeren til at slå for mad. Det er tid til at kontrollere doneness og justere kogetiden baseret på den aktuelle udvikling.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com