Fejlfinding en Kenmore Elite skive til vand dræne på gulvet

November 6

Kenmore Elite skiver omfatter en række dele eller stykker, der kan forårsage vandet løbe på gulvet, men afhjælpe en lækage ikke typisk kræver en masse arbejde. I virkeligheden, er mange utætheder på grund af problemer i forbindelse med den måde du tilslutte apparatet. Der er et par vigtige områder på den skive, at du skal tjekke når du opdager en lækage. Der er en god chance for du vil finde dit problem i et af disse områder.

Instruktioner

•Tryk på skive døren for at sikre det er lukket helt. Hvis der er et stykke tøj delvist fast i døren, kan dette føre til vand dræne på gulvet. Åbning af skive døren, før en cyklus er færdig kan også føre til et vådt gulv.

•Kontrollér slange tilslutninger på bagsiden af vaskemaskinen og på det sted, hvor de opretter forbindelse til væggen. Kigge efter fugt omkring disse forbindelser. Brug en skruenøgle til at slå forbindelserne med uret, hvis de synes at være løs eller utæt vand. Undersøg slanger til kinks eller pinches, der tillader vand at flygte fra dem. Reparere eller udskifte disse slanger.

•Undersøg placeringen af afløbet slange. Det bør være let indsættes i dræning rør. De fleste afløb slanger omfatter kroge i slutningen. Disse kroge bør let hænge på dræning rør. Undgå proppe drain slangen ind i afløbsrør, som dette kunne medføre vand at sikkerhedskopiere mangel af luft at lette strømmen af vand.

•Undgå at overbelaste vaskemaskinen. En skive, der er overbelastet har sværere ved at tilstrækkeligt at fjerne fugt fra tøj inde i det.

•Brug højeffektiv vaskemiddel for at reducere mængden af sæbeskum vaskemaskinen skaber i løbet af en cyklus. For mange suds kan forårsage lækager som dørene åbnes og tøj er fjernet fra apparatet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com