Fejlfinding en Kenmore klimaanlægget

April 26

Kenmore air conditioners er designet til at køle enkeltværelser eller små områder og tilbyder to-vejs luft retning, variabel køling og kun fan-drift. Enheden har mekanisk kontrol og en permanent filter for nem rengøring og vedligeholdelse. Klimaanlægget kan købes online eller i udvalgte hjem detailbutikker. Mens klimaanlægget er solgt med en begrænset garanti til dækning af nogle service opkald eller reparationer, ejere, der udfører fejlfinding for at forsøge at løse problemer efterhånden som de opstår kan undgå behovet for opkald til en helt.

Instruktioner

•Look på ledningen hvis Kenmore air condition ikke er i orden. Sørg for, at netledningen er sluttet til en operationel stikkontakt, og erstatte eller nulstille sikring eller afbryder efter behov.

•Tryk på afbryderknappen for at slår air conditionere "På", hvis enheden er sluttet korrekt til en strømforsyning, men er ikke køling som forventet. Drej kontrolknappen til et køligere indstilling, der er lavere end den omgivende lufts temperatur og skifte fan til "On" eller "Auto". Bemærk, at klimaanlægget ikke er designet til at fungere i temperaturer under 60 grader Fahrenheit.

•Tag klimaanlægget i 10 sekunder hvis knapperne på klimaanlægget ikke arbejder. Gendan beføjelse til at nulstille enheden og trykke på knappen "Reset" på el-ledningen.

•Undgå at bruge en forlængerledning, hvis klimaanlægget ofte overbelastning af motoren eller blæser ud sikring eller afbryder. Placere andre apparater på en separat elektriske kredsløb. Slår air conditionere "Off", hvis enheden overbelastning, og vente flere minutter før genstart.

•Drej vigtigste skifte til "Fan kun" Hvis isen vises på enheden og tillade fan til optøning isen. UnPlug og slukke enheden og fjerne filteret ud fra bag adgangspanelet. Ren filteret med sæbevand. Skyl godt, og tørre helt, før han vendte tilbage til klimaanlægget.

•Klart en plads omkring klimaanlægget hvis enheden ikke er køling som forventet og der er ingen is på enheden. Luftstrøm bag og omkring enheden skal holdes klart for velfungerende.

•Installer nye batterier i fjernbetjeningen hvis fjernbetjeningen ikke fungerer klimaanlægget som forventet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com